Başkan Fırıncıoğlu, aynı anlayışla çalışacağına söz verdi

Tuna Mahallesi sakinleriyle “Halk Buluşması”nda bir araya gelen Bartın Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın Belediye Başkan Adayı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, “Çözüm odaklı, şeffaf, hesap verebilirlik ve katılımcı belediyecilik üzerine kurduğumuz hizmet anlayışımızın gerekliliklerini yerine getirmeye çalışıyoruz. Bu kapsamda da mahallelerimizle vatandaşlarımızla bir araya gelerek talep ve önerilerini dinliyoruz.” dedi.
Bu haber 2024-02-12 09:18:51 eklenmiş ve 1621 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, Tuna Mahallesi sakinlerinin talep ve önerilerini dinlemek için halk buluşması gerçekleştirdi.

 

 

Belediyenin yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgi verilirken, diğer yandan da mahalle halkının öneri ve talepleri dinlendi.

 

 

Ziyaret sonrası değerlendirmede bulunan Başkan Fırıncıoğlu, “Çözüm odaklı, şeffaf, hesap verebilirlik ve katılımcı belediyecilik üzerine kurduğumuz hizmet anlayışımızın gerekliliklerini yerine getirmeye çalışıyoruz. Bu kapsamda da mahallelerimizle vatandaşlarımızla bir araya gelerek talep ve önerilerini dinliyoruz. Son olarak da Tuna Mahallesi’ne misafir olduk. Misafirperverlikleri için vatandaşlarımıza teşekkür ediyor, teveccüh gösterilmesi halinde yeni dönemde de aynı anlayışla çalışacağımızın sözünü veriyorum.” diye konuştu. (Haber Merkezi) 

ETİKETLER : Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu Tuna Mahallesi
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›