Başkan Fırıncıoğlu, muhtarlarla bir araya geldi

“Meclis Toplantısı” adı altında Bartın İli Muhtarlar Derneği ve Türkiye Muhtarlar Derneği Bartın Şube Başkanı ve dernek üyesi muhtarlarla bir araya gelen Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, belediye çalışmalarıyla ilgili bilgiler verirken, yapılması planlanan projeler hakkında fikir alışverişinde bulundu.
Bu haber 2024-02-12 09:18:02 eklenmiş ve 1368 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, “Meclis Toplantısı” adı altında Bartın İli Muhtarlar Derneği ile Türkiye Muhtarlar Derneği Bartın Şube Başkanı ve dernek üyesi muhtarlarla bir araya geldi.

 

 

Gerçekleşen toplantıda Başkan Fırıncıoğlu, belediye çalışmalarıyla ilgili bilgiler verirken, yapılması planlanan projeler hakkında fikir alışverişinde bulundu.

 

 

Toplantı sonrası açıklama yapan Başkan Fırıncıoğlu, “Bugün Bartın İli Muhtarlar Derneği Başkanı Sayın Nuri Yoldaş, Türkiye Muhtarlar Derneği Bartın Şube Başkanı Sayın Katip Cumur ve dernek üyesi Muhtarlarımızla bir araya geldik. Katılımları ve çalışmalarımızla ilgili kıymetli düşünceleri için kendilerine teşekkür ediyorum. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin, milletimize hizmet için çıktığımız bu yolda bizleri mahcup etmesin” dedi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›