Bakan Şimşek, Bartın’da bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, basına kapalı olarak gerçekleştirdiği Bartın programında Bartın Valiliği ve Bartın Belediyesi ile AK Parti İl Başkanlığı’nı ziyaret ederken Organize Sanayi Bölgesi’ndeki fabrikalarda üretimle ilgili bilgiler aldı.
Bu haber 2024-02-12 09:08:35 eklenmiş ve 37 kez görüntülenmiştir.

 

Programı basına kapalı oldu!

 

 

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi’ni önemli isimlerinden biri olan Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, bir dizi ziyaretlerde ve incelemelerde bulunmak için Bartın’ı ziyaret etti.

 

 

Basına kapalı olarak gerçekleştirilen Bartın programında Bakan Şimşek için ilk olarak karşılama töreni düzenlendi. 

 

 

Bartın Valiliği önündeki karşılama törenine Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz, Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan ve Cumhur İttifakı’nın ortağı MHP Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik başta olmak üzere Bartın protokolünün önemli birçok ismi katıldı.

 

 

Törene katılan Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, Bakan Şimşek’i Bartın’da ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu belirterek kendilerine teşekkür etti. Bakan Şimşek’in, Başkan Fırıncıoğlu ile yakın sohbeti dikkatlerden kaçmazken 31 Mart seçimleri için başarılar diledi.

 

 

Bartın hakkında bilgi aldı

 

 

Karşılama törenin ardından Bakan Şimşek, Valilik makamını ziyaret ederek Şeref Defterini imzaladı. Ardından beraberindeki protokol üyeleriyle makama geçen Bakan Şimşek, Vali Dr. Nurtaç Arslan’dan Bartın hakkında bilgiler aldı.

 

 

Toplantının ardından Vali Nurtaç Arslan, Bakan Şimşek’e hediyeler takdim etti.

 

 

Yeni dönem projelerini anlattı

 

 

Bartın Valiliği ziyaretinin sonrasında Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek, Bartın Belediye Başkanlığına geçti.

 

 

Belediye önünde çiçeklerle karşılanan Bakan Şimşek, misafirperverliği için Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu’na teşekkür etti.

 

 

Cumhur İttifakı’nın Bartın Belediye Başkan Adayı olan Fırıncıoğlu, Bakan Şimşek’in ziyaretinden ardından kısa bir değerlendirmede bulunarak “Hazine ve Maliye Bakanımız Sayın Mehmet Şimşek şehrimize gerçekleştirmiş olduğu program kapsamında belediyemize ziyaret gerçekleştirdi. Sayın Bakanımızın belediyemize gerçekleştirmiş olduğu ziyaret bizleri onore etti. Sayın Bakanımıza belediye çalışmalarıyla ilgili bilgiler vererek yeni dönemde gerçekleştirmeyi planladığımız projelerimizle ilgili kısa bir sunum gerçekleştirdim. Sayın Bakanımıza şehrimize ve belediyemize gerçekleştirmiş olduğunu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyor, bizlere göstermiş olduğu yakın ilgi ve desteklerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

 

 

Sohbet ortamında geçen toplantının ardından Başkan Fırıncıoğlu da Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’e çeşitli hediyeler takdim etti.

 

 

Teşkilatlarla buluştu

 

 

Belediye ziyaretinden sonra kentteki temasları kapsamında AK Parti İl Başkanlığı'nı ziyaret eden Bakan Şimşek, AK Parti İl Başkanı Yaşar Arslan ve parti teşkilatıyla bir araya geldi.

 

 

OSB’de fabrika ziyaretleri

 

 

Bakan Şimşek, Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyette bulunan Pinaldi Tekstil Konf.San.ve Tic. A.Ş., Teklas Kauçuk San. ve Tic. A.Ş ve Mescier Demir Çelik San. ve Tic. A.Ş’yi ziyaret ederek fabrika çalışmaları hakkında bilgi alıp, incelemede bulundu. 

 

 

Son olarak Bakan Şimşek, Bartın’daki iş insanları, esnaf odaları ve sivil toplum kuruluşlarıyla gerçekleştirilen toplantıya katıldı.

 

 

iş adamlarının, esnaf odaları ve sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin taleplerini de dinlediği toplantının ardından programını tamamlayarak şehirden ayrıldı. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›