Sınav Kurs’tan birincilere toplam 1,5 milyon TL ödül!

32 yıllık dershane geçmişi ve 400’ü aşkın şubesi ile “Sınavlara Hazırlığın 1 Numarası” olan Sınav Eğitim Kurumları, Sınav Kurs Merkezleri ile Türkiye’nin her yerine eğitim kalitesini taşımaya devam ederken başarıyı da ödüllendiriyor. Eğitimde daha fazlasını isteyenler ve üniversite giriş sınavlarında hedefini yüksek tutanların tek adresi olan Sınav Kurs Merkezleri, 2024 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) ile Liseleri Geçiş Sistemi (LGS) sınavında Türkiye birincisine toplam 1,5 milyon TL ödül verecek.
Bu haber 2024-02-09 09:42:38 eklenmiş ve 491 kez görüntülenmiştir.

 

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

 

Bartın’da zengin ders içerikleri, hazırladığı programlarla ve alanında uzmanlaşmış öğretmenlerle öğrencileri geleceğe hazırlamaya devam eden Sınav Kurs, kurumda eğitim alan öğrencilerin başarılarını da desteklemeye ve teşvik etmeye devam ediyor.

 

YKS başvurularının sürdüğü bu günlerde kurum, ‘Yüksek hedef, ileri sistem’  anlayışı ile ham puana göre YKS’de Türkiye 1. olana 1 milyon TL, LGS’de Türkiye 1. olana da 500 bin TL ödül verecek.

 

Şartları taşıyan öğrenciler sınav sonuç belgesi ile Sınav Kurs Genel Merkezine başvurup ödülünü alacak.

 

Geçtiğimiz hafta başlatılan 5, 6, 7, 8, 9, 10 ve 11’inci sınıflara yönelik düzenlenen sınavlara katılan öğrencilere yüzde 5 indirim ve taksit fırsatını da sürdüren Sınav Kurs Bartın Eğitim Koordinatörü Yasemin Çelik, öğrencilerin tüm eğitim dönemlerinde yanlarında olmaya çalıştıklarını söyledi.

 

Öğrencileri hayatlarının dönüm noktası olan sınavlara hazırlarken, onları teşvik edici etkinlik ve ödülleri de kurum genelinde faaliyete geçirdiklerini kaydeden Çelik, “Öğrencilerimiz kazansın, öğrencilerimiz başarsın istiyoruz. Çünkü bir eğitim yuvası olarak ülkemizin gelecek nesillerine hizmet ediyoruz. Öğrenim yaşamlarının her anında da yanlarında olduğumuzu göstermek istiyoruz. Kurum olarak amacımız öğrencilerimizin geleceğe en iyi şekilde hazırlamak. Gerek eğitim materyallerimizi, gerekse de eğitim kadromuzu bunun için ince eleyip sık dokuyoruz ve başarımızı bu nedenle en üst seviyeye çıkartıyoruz. Bu uğurda da çalışmalarımız yoğun şekilde devam edecek.” dedi.

 

Hedefini yüksek tutanların yeni adresi olmaya devam ediyor

 

32 yıllık dershane geçmişi ve 400’ü aşkın şubesi ile “Sınavlara Hazırlığın 1 Numarası” olan Sınav Eğitim Kurumları, Sınav Kurs Merkezleri ile Türkiye’nin her yerine eğitim kalitesini taşımaya devam ediyor. Sınav Eğitim Kurumları geçmişte Sınav Dershanelerinde ve şimdi Sınav Okullarında olduğu gibi Sınav Kurs Merkezlerinde de aynı kaliteyi sürüyor. Sınav Kalitesinden ödün verilmeyen Sınav Kurs Merkezleri, tüm Sınav Eğitim Kurumları gibi eğitime aynı dönemde başlar, aynı programı izler,  aynı konuları işler, aynı soruları çözer ve aynı sınavları uyguluyor. Sınav Kurs Merkezleri, eğitimde daha fazlasını isteyenler ve üniversite giriş sınavlarında hedefini yüksek tutanların yeni adresi olmaya devam ediyor.

 

Sınav Kurs Merkezlerinde, daha önce Sınav Dershanelerinde olduğu gibi hem okul derslerine destek verecek hem de LGS, YKS, AYT, TYT’ye tam anlamı ile hazırlayacak nitelikte bir program uygulanıyor. Uygulanan program Sınav Eğitim Kurumları Genel Merkezi tarafından hazırlanır ve eşgüdüm halinde tüm şubelerle yürütülüyor. Dersler Sınav Yayınlarının uzman kadrosu tarafından, bu kurumlara özel olarak geliştirilen online ve basılı eğitim materyalleri üzerinden işleniyor. Ders ve sınavlara tüm öğrenciler, ek çalışma, etüt, ödev tamamlama ve soru çözüm derslerine ise belirlenen öğrenci ya da sınıflar mutlaka katılıyor.

 

Geleceğe daha kolay ulaşmalarını sağlıyor

 

Türkiye’nin en büyük eğitim zincirlerinden biri olan Sınav Eğitim Kurumları çeyrek asırdan fazla dershane geçmişi bulunan Sınav Kurs Merkezleri ile ‘Sınavlara Hazırlığın 1 Numarası’ olmaya devam ediyor. Türkiye’nin dört bir yanına eğitimdeki kaliteyi taşıyan vizyonu ile gençlerimizin istedikleri ve hedefledikleri geleceğe daha kolay ulaşmalarını sağlıyor. 'İyi İnsan, İyi Yurttaş' anlayışını benimseyen Sınav Kurs Merkezlerinde vizyon sahibi, kendisine, çevresine, yaşadığı ülkenin toplumuna ve tüm Dünya vatandaşlarına saygılı ve sorumluluk sahibi bireyler yetiştiren, idealleri olan, hedefleri için çalışan, topluma faydalı bireyler yetiştiriliyor.

 

Tüm süreçler yakından takip ediliyor

 

Sınav Kurs Merkezlerinde başarının ancak güçlü bir kadro ile mümkün olacağı bilinciyle, alanında uzman, deneyimli ve dinamik öğretmen ve yöneticiler çalışılıyor. Sınav Kurs Merkezlerinin seçkin kadrosu, her öğrenciyi yakından ‘Takip’ eder, onlarla ‘Hakkaniyet’ çerçevesinde ayrıştırmadan-yarıştırmadan ‘Empati’ kurarak ilgileniyor. Sınav Kurs Merkezlerinde dersler, etütler, ek çalışmalar ve sınavlar seçkin öğretmen ve yönetici kadrosu tarafından ciddiyetle yürütülüyor. Sınav Kurs Merkezlerinde akademik programlar hiçbir şekilde geçiştirilmiyor ve eğitim disiplininden asla ödün verilmiyor. Başarı, devam, ödev kontrolü, sınav sonuçları ve bunun gibi tüm süreçler yakından takip ediliyor ve velilerle paylaşılıyor. Her dönem mutlaka veli bilgilendirme toplantısı ve görüşmesi yapılıyor.

 

Koordinasyonlu ve eş zamanlı…

 

Tüm Sınav Kurs Merkezlerinde LGS, AYT, TYT, YKS hazırlık çalışmaları bulunuyor. Sınav Kurs Merkezlerinde öğrencilerin okul derslerine destek verecek aynı zamanda LGS ve YKS sınavlarına tam anlamı ile hazırlayacak kalite ve nitelikte eğitim programı uygulanıyor. Sınav Kurs Merkezlerinde uygulanan eğitim programı Sınav Eğitim Kurumları Genel Merkezi tarafından hazırlanıyor, koordinasyonlu ve eş zamanlı olarak tüm şubelerle yürütülüyor.

 

Sınav Kurs Merkezlerinde uygulanan eğitim programı Sınav Yayınlarının uzman kadrosu tarafından ve özel olarak geliştirilen online ve basılı eğitim materyalleri üzerinden işleniyor. Sınav Kurs Merkezlerinde tüm öğrenciler ders ve sınavlara muhakkak katılıyor. Ek çalışma ya da eksik tamamlama için belirlenen öğrenciler ya da gruplar ise ek çalışma, ödev tamamlama, etüt ve soru çözüm saatlerine mutlaka katılıyor.

 

Alanında uzman rehber öğretmenler

 

Sınav Kurs Merkezlerinde LGS ve YKS sınavlarından sonra başlayan tercih dönemlerinde alanında uzman rehber öğretmenler ile çalışmalar yapılıyor. Öğrenciler elde ettikleri başarıları doğru tercihlerle buluşturuyor.

ETİKETLER : Bartın Sınav Kurs Sınav Kurs Bartın YKS LGS ödül
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›