Bartın, önemli iki Bakanı ağırlayacak

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’ne 50 gün gibi bir zaman kala siyasi partilerin ve adayların seçim çalışmaları devam ederken Bartın, bugün ve yarın iki Bakanı ağırlayacak. Organize Sanayi Bölgesi (OSB) dahil tüm gün Bartın’da bir dizi temaslarda bulunacak olan Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in ardından AK Parti Bartın İl Başkanlığı yarın Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’un katılımıyla aday tanıtımı yapacak.
Bu haber 2024-02-09 09:38:41 eklenmiş ve 392 kez görüntülenmiştir.

 

 

Maliye Bakanı Şimşek ve Adalet Bakanı Tunç geliyor!

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

 

 

Mahalli İdareler Seçimleri’ne sayılı günler kala gerek siyasi partilerin yönetimleri ve teşkilatları ile adaylar saha çalışmalarını hızlandırdı.

 

Seçim süreci daraldıkça heyecan da artarken siyasi partilerin Genel Başkanları, genel başkan yardımcıları, milletvekilleri 81 ilde teşkilatlarla buluşuyor.

 

Bartın’da da heyecan artarken Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek bugün Bartın’da olacak.

 

Bartın Valiliği ziyaretiyle il temaslarına başlayacak olan Bakan Şimşek, Organize Sanayi Bölgesi (OSB) dahil tüm gün Bartın’da bir dizi temaslarda bulunacak.

 

Yarın da AK Parti Bartın İl Başkanlığı, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’un da katıldığı programla Belediye Başkan Adaylarını tanıtacak.

 

“31 Mart akşamı ittifak adayımız kazanacak”

 

İki önemli Bakan’ın Bartın programı öncesinde AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan, parti binasında kameralar karşısına geçerek açıklamada bulundu.

 

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Evren Ayvaz, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Mahmut Taş ile İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun ve parti yönetiminin de katıldığı toplantıda seçim sürecine ilişkin de değerlendirmelerde bulunan İl Başkanı Arslan, şöyle konuştu:

 

“9 Kasım’dan beri devam eden seçim sürecindeki aday belirleme süreçlerinin sonuna artık yaklaşıyoruz. İl Belediye Başkan Adayımız şuanki Bartın Belediye Başkanımız Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu. Kendisi Cumhur İttifakının adayı ve 15 günden beri de seçim çalışmalarına katkıda bulunuyoruz. Hüseyin Bey’in kazanması için teşkilat olarak elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. İnanıyorum ki 31 Mart akşamı Bartın Belediye Başkanımız Cumhur İttifakı’nın Adayı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu olacak.

 

“Genel-yerel uyunun başarılı olacağına inanıyorum”

 

Bartın’ımız kazanacak. AK Partili ya da değil herkesi bu süreçte Bartın’ımızın kazanımları için karar vermeye davet ediyorum. Bugüne kadar tüm belediye başkanlarına Bartın’a yapılanlara teşekkür ediyoruz. Ama genel-yerel uyumu göz önüne alındığında Bartın’a kazandırılacak mega projelerin bu önümüzdeki 5 yılda hayata geçirilmesinde genel-yerel uyumunun başarılı olacağına inanıyorum. Bizim en büyük gücümüz liderimiz Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve onun liderliğindeki Kabinemiz, tabi Kabinemizdeki 16 yıl Bartın Milletvekilliği de yapan Sayın Adalet Bakanımız Yılmaz Tunç’ta bu sürece ivme katacaktır. 31 Mart akşamı bu seçimden başarıyla çıkacağız.

 

Cumartesi günü tüm adaylar netleşecek!

 

Bartınlı seçmenimizin ferasetine güveniyoruz. Güzel bir Belediye Meclisi de oluşturularak 23 Şubat tarihi itibariyle bu süreçte tamamlanacak. İlçelerimiz ve beldelerimiz için süreç devam ediyor. Adaylarımız henüz netleşmedi. Cumartesi günü aday tanıtım toplantımız var. Bu toplantıya Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliğinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan da katılacak. Onun duyurusuyla bunu öğrenmiş olacağız. Bu programda Adalet Bakanımız Yılmaz Tunç da olacak. Güzel bir katılımla aday tanıtım toplantımızı yapmış olacağız.

 

İşte Bakan Şimşek’in Bartın programı!

 

9 Şubat Cuma günü Hazine ve Maliye Bakanımız Mehmet Şimşek Bartın’da olacak. Saat 14.00 gibi Valilik ziyaretimiz olacak. Ondan sonra Belediye Başkanlığımızı ziyaret edeceğiz. Sonrasında kendisi inşallah İl Başkanlığımızı ziyaret edecek. İl Başkanlığımızın ziyaretinin ardından Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) belirlenen 3 firmamızı ziyaret edecek. Ardından da OSB’deki İnovasyon Merkezinde bir toplantı yapacak. Daha sonrada Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanımızın, işadamlarımızın ve esnafımızın katılacağı bir toplantı gerçekleştirecek. Sayın Bakanımızın Bartın ziyaretinin hayırlı olmasını temenni ediyorum.

 

“Ak belediyecilikle hizmet etmek istiyoruz”

 

İnşallah demokratik ve Cumhur İttifakının ruhuna uygun bir şekilde bir yarış olacak. Hak eden hakkını alacak. Bizim gönlümüzden geçen 4 belde başkanımızı ve 3 ilçe başkanımızı AK Parti’den seçmek. İlçelerimizde ve beldelerimizde ak belediyecilikle hizmet etmek istiyoruz. İnşallah Bartın merkezde de Cumhur İttifakının adayı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu beyi yeniden seçeceğiz. 21 Mart’tan bugüne kadar Bartın’da güzel işlere imza attığını düşünüyoruz.”

 

ETİKETLER : Bartın AK Parti Adalet Bakanı Yılmaz Tunç Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›