“Bartın’ı ortak akıl ile yönetmeye devam edeceğiz”

“Ortak Akıl Buluşmaları” kapsamında müteahhitlerle bir araya gelen Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, “Bartın için kim taş taş üstüne koyuyorsa onunla çalışmaya, ona destek olmaya hazırız. Bizim amacımız Bartın’ımızı emin adımlarla geleceğe taşımak, güzelleştirmek, yaşam kalitesi çok daha yüksek huzurlu bir kent haline getirmektir. Bartın’ın daha modern bir şehir haline getirilmesi konusunda el birliğiyle yoğun çaba göstereceğiz. Bartın’ı ortak akıl ile yönetmeye devam edeceğiz.” dedi.
Bu haber 2024-02-09 09:33:12 eklenmiş ve 311 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, “Ortak Akıl Buluşmaları” kapsamında müteahhitlerle bir araya geldi. Toplantıda birçok konuda fikir alışverişleri yapıldı.

 

Gerçekleştirilen buluşmada müteahhitlerin talep ve görüşlerini dinleyen Başkan Fırıncıoğlu, Belediye çalışmaları ve yeni projeler hakkında bilgiler verdi.

 

Toplantı sonrası açıklama yapan Başkan Fırıncıoğlu, “‘Ortak Akıl Buluşmaları’ kapsamında müteahhitlerle bir araya geldik. İlimize yatırım yapan müteahhit arkadaşlarımızla planlı, güvenli ve sağlıklı bir şehirleşme için uyumlu çalışmayı önemsiyoruz. Bartın için kim taş taş üstüne koyuyorsa onunla çalışmaya, ona destek olmaya hazırız. Bizim amacımız Bartın’ımızı emin adımlarla geleceğe taşımak, güzelleştirmek, yaşam kalitesi çok daha yüksek huzurlu bir kent haline getirmektir. Bartın’ın daha modern bir şehir haline getirilmesi konusunda el birliğiyle yoğun çaba göstereceğiz. Bartın’ı ortak akıl ile yönetmeye devam edeceğiz. Son derece önemli ve faydalı geçen toplantımıza katılım sağlayan herkese teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum” ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu Ortak Akıl Buluşmaları
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›