“Bizim en önemli görevlerimizden bir tanesi”

10 aylık görev süresi içinde 14 yeni park alanını Bartın halkının hizmetine sunan Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, “Vatandaşlarımızdan gelen talepleri değerlendirerek, hemşerilerimizden sosyal yaşam kalitesini artırmak, şehrimizi güvenli, konforlu ve daha huzurlu bir hale getirmek, rahat nefes alabilecekleri yaşam alanlarını güzelleştirmek bizim en önemli görevlerimizden bir tanesi” dedi.
Bu haber 2024-02-09 09:28:25 eklenmiş ve 1453 kez görüntülenmiştir.

 

 

Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, 10 aylık görev süresi içinde 14 yeni park alanını Bartın halkının hizmetine sundu.

 

 

Vatandaşların keyifli vakit geçirebilmeleri ve çocukların güvenli bir şekilde oyun oynayabilmeleri için park alanlar oluşturan Bartın Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu’nun 10 aylık görev süreci içerisinde önemli çalışmalara imza attılar.

 

Başkan Fırıncıoğlu’nun gerçekleştirmiş olduğu halk toplantılarında vatandaşlar tarafından gelen talepler doğrultusunda 10 aylık süreçte 14 yeni park alanı Bartın’a kazandırıldı.

 

Ayrıca mevcut park alanlarının da bakım onarım ve yenileme çalışmaları yapılarak bu alanlarda vatandaşların en iyi şekilde istifade etmesi sağlandı.

 

Kentimizin her caddesini güzelleştirmeye devam edeceğiz”

 

Konu ile ilgili açıklama yapan Başkan Fırıncıoğlu, “Vatandaşlarımızdan gelen talepleri değerlendirerek, hemşerilerimizden sosyal yaşam kalitesini artırmak, şehrimizi güvenli, konforlu ve daha huzurlu bir hale getirmek, rahat nefes alabilecekleri yaşam alanlarını güzelleştirmek bizim en önemli görevlerimizden bir tanesi. Kentimizin cadde ve sokaklarını, spor tesislerini, parklarını ve sosyal yaşam alanlarını sizlere yakışır hale getirdik, getirmeye de devam ediyoruz.  Bu sebeple şehrimize 14 yeni park alanı kazandırırken, var olan parkları da yenilemeye devam ediyoruz. Bartın’ımızın baştan aşağıya modernize etmeye, her köşesini, her sokağını, her caddesini güzelleştirmeye devam edeceğiz. Çalışmada görev alan Park ve Bahçeler Müdürlüğü personeline teşekkür ediyorum” diye konuştu. (Haber Merkezi)

 

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu park
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›