“Asayiş ve Trafik Tedbirleri” Toplantısı gerçekleştirildi

Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan başkanlığında 2023-2024 eğitim öğretim yılının ikinci döneminde alınacak Asayiş ve Trafik Tedbirleri Toplantısı yapıldı. Toplantıda asayiş ve trafik, akran zorbalığı, teknoloji bağımlılığı ve uyuşturucuyla mücadele, okullarda gıda güvenliği ve hijyen konularında genel değerlendirmelerde bulunarak kurumlarca gerekli tedbirlerin alındığını ifade eden Vali Arslan, geleceğin teminatı çocukların ve gençlerin karşılaşabilecekleri olumsuzluklarla mücadelede okul yönetimi ve öğretmenler ile birlikte ailelerin de çözüm üretme noktasında destek olmalarının önemini vurguladı.
Bu haber 2024-02-09 09:23:20 eklenmiş ve 225 kez görüntülenmiştir.

 

 

Vali Arslan, gerekli tedbirlerin alındığını belirtti

 

 

2023-2024 eğitim öğretim yılının ikinci döneminde alınacak Asayiş ve Trafik Tedbirleri Toplantısı, Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan başkanlığında yapıldı.

 

İl Milli Eğitim Müdürlüğü Halk Eğitim Merkezi Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıya, Vali Yardımcıları Hasan Hüseyin Uzan ve Uğur Karakaya, Belediye Başkan Yardımcısı Erol Demirkoparanoğlu, İl Emniyet Müdürü Ünsal Hayal, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Ersin Aslan, İl Milli Eğitim Müdürü Ramazan Aşcı, İl Sağlık Müdürü Dr. Alpaslan Erol, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Yavuz Korkmaz, okul müdürleri, okul aile birliği başkanları ve muhtarlar katıldı.

 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan programda İl Milli Eğitim Müdürü Ramazan Aşcı tarafından açılış konuşması yapıldı.

 

Vali Arslan, genel değerlendirmelerde bulundu

 

Ardından kürsüye gelerek asayiş ve trafik, akran zorbalığı, teknoloji bağımlılığı ve uyuşturucuyla mücadele, okullarda gıda güvenliği ve hijyen konularında genel değerlendirmelerde bulunarak kurumlarca gerekli tedbirlerin alındığını ifade eden Vali Arslan, geleceğin teminatı çocukların ve gençlerin karşılaşabilecekleri olumsuzluklarla mücadelede okul yönetimi ve öğretmenler ile birlikte ailelerin de çözüm üretme noktasında destek olmalarının önemini vurguladı.

 

İl Jandarma Komutanlığı, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü ve Yeşilay Danışmanlık Merkezi (YEDAM) personeli tarafından yapılan bilgilendirme sunumları ile devam eden toplantı, karşılıklı görüş alışverişi ve temennilerle sona erdi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan Asayiş ve Trafik Tedbirleri Toplantısı
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›