“İhtiyaç duyulan birçok noktada çalışmalarımızı sürdürüyoruz”

Gölbucağı Mahallesi 109. Sokak’ta ve Karaçay Mahallesi 597. Sokak’ta yağmur suyu hattı ve kanalizasyon hattı çalışması Bartın Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştiriliyor. Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, “Yapılan çalışmanın ardından yolumuzu sıcak asfalt ile düzenleyeceğiz. Görevli personelimize kolaylıklar diliyorum” dedi.
Bu haber 2024-02-07 09:14:50 eklenmiş ve 10677 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Bartın Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü tarafından Gölbucağı Mahallesi 109. Sokak’ta ve Karaçay Mahallesi 597. Sokak’ta yağmur suyu hattı ve kanalizasyon hattı çalışması gerçekleştiriliyor.

Çalışmalarla ilgili bilgi veren Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, “Su ve Kanalizasyon Müdürlüğümüz tarafından şehir merkezinde ihtiyaç duyulan birçok noktada çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu çalışmalar kapsamında Gölbucağı Mahallesi 109. Sokakta yağmur suyu hattı ilave ızgara çalışması yapıyoruz. Karaçay Mahallesi’nde yaptığımız çalışmada da 597. Sokak’ta 150’lik borularla kanalizasyon hattı çalışması gerçekleştiriyoruz. Yapılan çalışmanın ardından yolumuzu sıcak asfalt ile düzenleyeceğiz. Görevli personelimize kolaylıklar diliyorum” ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu altyapı çalışması
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›