“Çözüm odaklı sosyal belediyecilik” anlayışında muhtarlar da paydaş!

Bartın’da merkeze bağlı mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen CHP Bartın Belediye Başkan Adayı Muhammet Rıza Yalçınkaya, “Sosyal ve çözüm odaklı belediyecilik anlayışımızın paydaşı muhtarlar olacak.” dedi.
Bu haber 2024-02-06 16:35:42 eklenmiş ve 229 kez görüntülenmiştir.

 

Yalçınkaya, muhtarlarla bir araya geldi!

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

 

Yaklaşan yerel seçimlerle birlikte çalışmalarına aralıksız devam eden Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Bartın Belediye Başkan Adayı Muhammet Rıza Yalçınkaya, merkeze bağlı mahalle muhtarlarını ziyaret etti.

 

Çaydüzü Mahallesi Muhtarı Ruhi Kalafat, Esentepe Mahallesi Muhtarı Şenol Özdemir, Tuna Mahallesi Muhtarı Nihan Taner, Demirciler Mahallesi Muhtarı Şeref Lülleci, Okulak Mahallesi Muhtarı Turgut Altınçubuk, Orduyeri Mahallesi Muhtarı İrfan Sağlam, Hürriyet Mahallesi Muhtarı Satı Arslan, Köyortası Mahallesi Muhtarı Şermin Atmaca, Kırtepe Mahallesi Muhtarı Zeynep Tozoğlu, Gölbucağı Mahallesi Muhtarı Şermin Duran, Gürgenpınarı Mahallesi Muhtarı Hasan Türker, Yıldız Mahallesi Muhtarı Muammer Demir, Uzunöz Mahallesi Muhtarı Sadettin Kalay, Karaçay Mahallesi Muhtarı İsmail Özsoy, Kemerköprü Mahallesi Muhtarı Burhan Karayel, Ağdacı Mahallesi Muhtarı Hamit Kökoğlu, Şiremirçavuş Mahallesi Muhtarı Mehmet Ay, Gecen Mahallesi Muhtarı Nurettin Kabataş, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Gökhan Çelik, Orta Mahalle Muhtarı Atınç Günsal ve Aladağ Mahallesi Muhtarı Ali Gökcan ile bir araya gelen Yalçınkaya, ziyaretlerinde mahallelere ilişkin ihtiyaç ve beklentileri dinlerken muhtarların yerel demokrasinin yapı taşları olduğunu söyleyerek “Sosyal ve çözüm odaklı belediyecilik anlayışımızın paydaşı muhtarlar olacak.” dedi.

 

“Halkımıza en iyi hizmetleri sunacağız”

 

Mahallesinin sorunlarını ve mahallelinin derdini en iyi bilenlerin muhtarlar olduğunu belirten Muhammet Rıza Yalçınkaya, “Muhtarlarımız halkın sorunlarını kendine dert edinen, mesai kavramı olmaksızın özveriyle çalışan kamu görevlileridir. Muhtar, mahallesindeki sorunları en iyi bilendir. Biz de bu bilinçle Bartın Belediyesi olarak sorunların tespiti ve ivedi çözümü noktasında muhtarlarımızla koordineli bir yönetim anlayışını hayata geçireceğiz. Hangi mahallede bir yatırım gerçekleştireceksek o süreci muhtarımızla birlikte yürüteceğiz. Mahallelerimize adil ve eşit hizmet anlayışını muhtarlarımızla birlikte gerçekleştireceğiz. Muhtarlarımızla koordineli çalışacak, halkımıza en iyi hizmetleri sunacağız.” ifadelerini kullandı.

ETİKETLER : Bartın CHP Bartın Belediye Başkan Adayı Muhammet Rıza Yalçınkaya ziyaret muhtar
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›