“Şehrimizi hep birlikte yönetiyoruz”

“İstişare etmek sünnettir” diyen Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, AK Parti Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz, AK Parti İl Başkanı Yaşar Arslan, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Ercüment Özçelik ile birlikte Hükümet Caddesi’nde esnaf ziyaretleri gerçekleştirirken “Şehrimizi hep birlikte yönetiyoruz. Şehrimizin değişim ve gelişimi için gerekli olan gayreti halkımız teveccüh gösterirse yeni dönemde de hep birlikte sergileyeceğiz.” dedi.
Bu haber 2024-02-05 09:18:30 eklenmiş ve 1836 kez görüntülenmiştir.

 

 


Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, beraberinde AK Parti Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz, AK Parti İl Başkanı Yaşar Arslan, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Ercüment Özçelik, Belediye Meclis Üyeleri, 22. Dönem Bartın Milletvekili Asım Kulak, Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İlçe Başkanı Murat Demir ve parti teşkilatları ile birlikte Hükümet Caddesi’nde esnaf ziyareti gerçekleştirdi.


 

Ziyaretlerde esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Başkan Fırıncıoğlu, belediye çalışmalarıyla ilgili bilgiler verdi.

 

Talep ve önerileri de dinleyen Başkan Fırıncıoğlu, ilgi ve alakalarından dolayı esnaf ve vatandaşlara teşekkür etti.

 

“Yeni dönemde de hep birlikte sergileyeceğiz”

 

Ziyaret programlarının ardında değerlendirmelerde bulunun Başkan Fırıncıoğlu, “Esnaf ve vatandaşlarımızla fırsat buldukça bir araya geliyoruz. Bu buluşmalarda istek ve sorunları istişare ediyoruz. Bugün de Milletvekili Sayın Yusuf Ziya Aldatmaz ve parti teşkilatlarımızla Hükümet Caddesi’nde esnaflarımızla bir araya geldik. ‘İstişare etmek sünnettir’ anlayışıyla şehrimizi hep birlikte yönetiyoruz. Şehrimizin değişim ve gelişimi için gerekli olan gayreti halkımız teveccüh gösterirse yeni dönemde de hep birlikte sergileyeceğiz. Kıymetli düşünceleri için esnaf kardeşlerimize teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum.” ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu esnaf ziyareti ziyaret
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›