AK Parti Bartın Teşkilatı’ndan Bakan Tunç’a anlamlı hediye

Beraberindeki teşkilat üyesi gençlerle Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ve AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz’ı ziyaret eden AK Parti Bartın İl Gençlik Kolları Başkanı Mahmut Taş, Bakan Tunç’a 2020 yılında kaybettiği annesi ile çekilmiş fotoğrafının olduğu bir tablo hediye etti.
Bu haber 2024-02-05 09:14:40 eklenmiş ve 367 kez görüntülenmiştir.

 

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

AK Parti Bartın Gençlik Kolları Başkanı Mahmut Taş, beraberindeki teşkilat üyesi gençlerle birlikte Ankara’da önemli ziyaretlerde bulundu.

 

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ile AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz’ı ziyaret eden Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni gezdi.

 

Bakan Tunç’a 2020 yılında kaybettiği annesi ile çekilen fotoğraflarının bulunduğu tabloyu hediye eden AK Parti İl Başkanı Mahmut Taş ve teşkilat üyeleri,

 

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ve AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz’a misafirperverlikleri için teşekkür eden Gençlik Kolları Başkanı Taş, “AK Parti Bartın İl Gençlik Kolları Teşkilat mensuplarımız ile birlikte ziyarette bulunduk. Gençlerimizin her daim yanında olan, ülkemizin gençleri refahın güvencesidir düşüncesiyle gençlerden desteğini esirgemeyen, geleceğe umutla bakmamızı sağlayan Adalet Bakanımız Sayın Yılmaz Tunç'a misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyoruz.” dedi.

 

“Geleceğe daha büyük bir umutla bakıyoruz”

 

Ziyaretleri sonrasında gençlerle bir hatıra fotoğrafı çektiren Bartınlı Adalet Bakanı Yılmaz Tunç da “Gençlerimizin enerjisine ve vizyonuna şahit oldukça geleceğe daha büyük bir umutla bakıyoruz. AK Parti Bartın Milletvekilimiz Yusuf Ziya Aldatmaz, AK Parti Bartın İl Gençlik Kolları Başkanımız Mahmut Taş ve yönetimi ile bir araya geldik. Teşkilatımıza güç katan gençlik kollarımızın çalışmaları ve hedefleri üzerine konuştuk. Gençlik Kolları Başkanımız Mahmut Taş ve yönetimine ziyaretleri ve anlamlı hediyeleri için teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

 

 

 

ETİKETLER : Bartın AK Parti Adalet Bakanı Yılmaz Tunç AK Parti Bartın Gençlik Kolları Başkanı Mahmut Taş
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›