Esentepe’de asfalt hazırlığı!

Daha iyi bir ulaşım ağı için çalışmalarına devam eden Bartın Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Esentepe Mahallesi’nde sıcak asfalt çalışması için hazırlıklara başladı. Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, “En kısa zamanda bu bölgemizdeki sorunu çözüp halkımıza daha iyi ulaşım imkânı sağlayacağız.” dedi.
Bu haber 2024-02-02 09:45:40 eklenmiş ve 660 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Hasarlı yollarda bakım onarım çalışmaları gerçekleştiren Bartın Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Esentepe Mahallesi 98. Sokak’ta sıcak asfalt çalışması öncesi zemin tesviye iyileştirme ve söküm çalışması yapıyor.

 

Bölgedeki çalışmanın en kısa sürede tamamlanacağını belirten Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, çalışma programı doğrultusunda bakım onarım isteyen noktalarda da yol yenileme çalışmalarına devam edeceklerinin altını çizerek “Vatandaşlarımıza daha iyi ulaşım imkânı sağlamak adına önemli çalışmalar yapıyoruz. Zamanla deforme olan araç yolunun söküm çalışmalarına başlandı. En kısa zamanda bu bölgemizdeki sorunu çözüp halkımıza daha iyi ulaşım imkânı sağlayacağız. Fen İşleri Müdürlüğümüzün çalışma programı doğrultusunda yol yenileme çalışmalarımız devam edecek. Personelimize kolaylıklar diliyorum” dedi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu Esentepe Mahallesi asfalt
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›