Zabıta ekiplerinden etiket ve gramaj denetimi!

Vatandaşların alışveriş yaparken mağduriyet yaşamamaları adına kent merkezinde market, pazar yerlerinde etiket ve gramaj kontrolü gerçekleştiren Bartın Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
Bu haber 2024-02-01 09:29:14 eklenmiş ve 725 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Bartın Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri vatandaşların alışveriş yaparken mağduriyet yaşamamaları adına kent merkezinde market, pazar yerlerinde etiket ve gramaj kontrolü gerçekleştirdi.

 

Ayrıca ekipler, kent merkezinde tabela çalışması gerçekleştirerek trafikte yaşanılabilecek olumsuzluklara karşı trafik tabela uygulaması yaptı.

 

Söz konusu denetimlerle ilgili açıklama yapan Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, “Zabıta ekiplerimiz, kent merkezinde market ve pazar yerlerinde vatandaşımızın mağduriyetinin önüne geçmek adına fiyat artışlarını, reyon ile kasa fiyatını ve gramaj eksikliklerine yönelik denetim gerçekleştirdi. Bu çalışmanın yanı sıra ekiplerimiz trafik tabela çalışması gerçekleştirerek ulaşımda yaşanılabilecek olumsuzluklara karşı önlem aldı. Vatandaşlarımızın sağlıklı ve huzurlu bir şekilde yaşamlarının devam ettirilmesi için denetimlerimiz aralıksız devam edecek” dedi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu Zabıta denetim
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›