İYİ Parti’den Oda Başkanlarına ziyaret

İYİ Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Atınç Günal, İl Başkanı Sinem Özüoklu ile beraberindeki heyet, Bartın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğine (ESOB) ile Bartın Kahveciler ve Şerbetçiler Esnaf Odasına ziyaret gerçekleştirdi. ESOB Başkanı Yılmaz Akdeniz ile Kahveciler ve Şerbetçiler Esnaf Odası Başkanı Ayhan Tepe, kendilerine ziyaretleri dolayısıyla Günal’a teşekkür ederken seçim sürecindeki çalışmalarında başarılar diledi.
Bu haber 2024-01-31 10:02:59 eklenmiş ve 1140 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

İYİ Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Atınç Günal, İl Başkanı Sinem Özüoklu ile beraberindeki heyet, Bartın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğine (ESOB) ile Bartın Kahveciler ve Şerbetçiler Esnaf Odasına ziyaret gerçekleştirdi.

 

 

 

 

Akdeniz: “Çalışmalarında başarılar diliyorum”

 

Günal ve beraberindeki İYİ Parti heyetine çalışmalarında başarılar dileyen ESOB Başkanı Akdeniz, “Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğimize,  İYİ Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Sayın Atınç Günal, İl Başkanı Sayın Sinem Özüoklu ile beraberindeki heyet bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette karşılıklı hoş ve samimi bir sohbet gerçekleştirdik. Kendilerine bu ziyaretleri sebebiyle teşekkür ederken çıkmış oldukları bu yolda ve çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi.

 

 

 

 

Tepe: “Bartın halkının taktiri ve teveccühüdür”

 

Bartın Kahveciler ve Şerbetçiler Odası Başkanı Tepe da “İYİ Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Sayın Atınç Günal, İl Başkanı Sayın Sinem Özüoklu ve beraberindeki heyet odamıza ziyaret etti. Seçimi kazanır/kazanmaz bilemem o Bartın halkının taktiri ve teveccühüdür. Ama sevilen sayılan, güler yüzlü ve samimi bir kardeşimizin böylesi önemli bir göreve talip olması İYİ’dir diye düşünüyorum. Çıkmış olduğu bu yolculukta kendisine başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın İYİ Parti İyi Parti Bartın İl Başkanı Fatma Sinem Özüoklu İYİ Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Atınç Günal
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›