Sevenleri Fırıncıoğlu Ailesi’nin acısını paylaştı

Yaklaşık 2 hafta önce geçirdiği rahatsızlık nedeniyle tedavi gördüğü Ankara Şehir Hastanesi'nde 63 yaşında hayatını kaybeden Hatice Fırıncıoğlu için Aladağ Mahallesi'ndeki evinin önünde Kur'an-ı Kerim okunarak dua edilirken helallik alındı. Acı haberiyle herkesi üzen Hatice Fırıncıoğlu, Şadırvan Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Asri Mezarlığa defnedildi. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç başta olmak üzere protokolün önemli birçok ismi Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu’nu yalnız bırakmadı.
Bu haber 2024-01-24 09:55:40 eklenmiş ve 388 kez görüntülenmiştir.

 

 

Gözyaşları ve dualarla son yolculuğuna uğurlandı

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

 

 

Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu’nun 43 yıllık hayat arkadaşı, eşi Hatice Fırıncıoğlu, yaklaşık 15 gün önce ani bir rahatsızlık sonucunda Ankara Etlik Şehir Hastanesi’nde tedavi altına alınmıştı.

 

Yoğun bakımda tedavisi süren 63 yaşındaki Hatice Fırıncıoğlu için umutlu bekleyiş geçtiğimiz Pazartesi günü Ankara’dan gelen üzücü haberle yerini acıya bıraktı.

 

Güler yüzü ve tatlı diliyle herkesçe sevilen Hatice Fırıncıoğlu, doktorların yoğun çabasına rağmen kurtarılamayarak 14 gün süren yaşam mücadelesini kaybetti.

 

Tüm sevenleri yalnız bırakmadı

 

Geçtiğimiz Pazartesi günü akşam saatlerinden cenazesi Ankara’dan Bartın’a getirilen Hatice Fırıncıoğlu, dün son yolculuğuna uğurlandı.

Fırıncıoğlu için ilk olarak Aladağ Mahallesi Çamlık Caddesi’ndeki evinin önünde tören düzenlendi.

Cenazesi Bartın Belediyesi Gasilhanesi morgundan alınarak evinin önüne getirilen 63 yaşındaki Hatice Fırıncıoğlu için burada Kur’an-ı Kerim okunurken dualar edildi.

Tüm sevenleri, yakınları, mahalle komşuları ve dostları Fırıncıoğlu ailesini yalnız bırakmazken cenazeye katılanlar arasında önemli isimler de vardı. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz, AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu, Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç, eski Enerji Bakanı Zeki Çakan, eski Belediye Başkanları Oğuz Pir, Muhammet Rıza Yalçınkaya ve Cemal Akın, AK Parti İl Başkanı Yaşar Arslan, MHP İl Başkanı Ercüment Özçelik ile iki partinin teşkilatlarından birçok isim, İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun, Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık, acılı gününde Fırıncıoğlu’nu yalnız bırakmayarak taziye dileklerini iletirken acısını paylaştı.

 

43 yıllık hayat arkadaşını gözyaşlarıyla uğurladı

 

“Hayatımın en güzel anılarının sahibi, evlatlarımın güzel annesi, can yoldaşım” dediği 43 yıllık hayat arkadaşı, kıymetli eşini son yolculuğuna uğurlayan Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, törende gözyaşlarını tutamadı.

 

Kalabalık avluya sığmadı

 

Başkan Fırıncıoğlu’nun evinin önünde gerçekleşen Kur’an-I Kerim tilavetinin ardından Hatice Fırıncıoğlu’nun cenazesi Şadırvan Cami’nin avlusuna getirildi. Oldukça üzgün olduğu görülen Başkan Fırıncıoğlu, burada da taziyeleri kabul etti.

 

Törene katılan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’u arayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu’na taziye dileklerini iletti.

 

Öğle namazının ardından ise kılınan cenaze namazına Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Baş Denetçi Şeref Malkoç, çok sayıda belediye başkanı, parti temsilcisi, belediye başkan adayları, müdürler, sevenleri ve yakıları katılırken avlu kalabalıkla ve taziye için gönderilen çelenklerle doldu taştı.

 

İl Müftüsü Ömer Keskin’in kıldırdığı cenaze namazı sonrasında okunan duaların ardından Hatice Fırıncıoğlu’nun Halatçıyaması’nda bulunan Asri Mezarlık’taki aile kabristanına defnedildi.

 

Bartın Pusula Gazetesi ve EYBE Medya olarak bizler de bir kez daha herkesin güler yüzü, zarafeti, tatlı diliyle hatırlayacağı Hatice Fırıncıoğlu’na Allah’tan rahmet, eşi, Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, oğlu Güçlü Fırıncıoğlu ve kızı Benian Fırıncıoğlu Aslantürk başta olmak üzere ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu Hatice Fırıncıoğlu Adalet Bakanı Yılmaz Tunç Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan cenaze töreni
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›