Orman Bölge Müdürlüğü, 2024 hedeflerini belirledi

Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğü, 2023 yılı değerlendirme ve 2024 yılı program ve hedeflerinin değerlendirildiği toplantı Bartın İşletme Müdürlüğü ev sahipliğinde Bartın ve Ulus İşletme Müdürlüklerindeki İşletme Şeflerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Zonguldak Orman Bölge Müdürü Faruk Bayraktaroğlu, toplantıda yaptığı konuşmada; “Ülkemizin ve milletimizin her zaman yararlanabileceği, gelecek nesillerin sağlıklı ve yeşiller içerisinde yaşayabileceği bir memleketi bırakmaktır.” dedi.
Bu haber 2024-01-22 10:29:56 eklenmiş ve 636 kez görüntülenmiştir.

 

Erkan Hızoğlu

 

 

Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğü tarafından Bartın’da düzenlenen toplantıda Bartın ve Ulus İşletme Müdürlüklerinin 2024 yılı hedefleri değerlendirildi.

 

 

Toplantının açılışında konuşan Zonguldak Orman Bölge Müdürü Faruk Bayraktaroğlu, 2023 yılını başarı ile tamamlayan İşletme Müdürü, İşletme Şefleri ve emeği geçen tüm personellere teşekkür ederek, 2024 yılında da yapılacak tüm faaliyetlerde Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğü olarak Tarım ve Orman Bakanlığının ve Orman Genel Müdürlüğünün hedef ve politikaları çerçevesinde, sürdürülebilir ormancılık anlayışı ile orman varlığını arttırarak, gelecek nesillere daha yeşil bir vatan bırakabilmek için ekip ruhu ile çalışmalara devam edileceğini belirtti.

 

 

“Yaşadığımız toprakların kıymetini biliyoruz”

 

 

Bayraktaroğlu, “Harcanan zaman, verilen emek, dökülen alın teri boşuna değildir. Hedefimiz; Ülkemizin ve milletimizin her zaman yararlanabileceği, gelecek nesillerin sağlıklı ve yeşiller içerisinde yaşayabileceği bir memleketi bırakmaktır. Üzerinde yaşadığımız toprakların kıymetini biliyoruz. Bu güzellikleri, bu bereketli toprakları koruyup yeşillendirerek gelecek nesillere bırakmak için çalışmalarımızı özveriyle sürdüreceğiz. Fidanları toprakla buluştururken, onları koruyacak ve kucaklayacak tüm tedbirleri almaya devam edeceğiz. Ormanlarımızın ekonomik zenginliğinden en üst seviyede faydalanarak orman köylümüze ekonomik katkının yanı sıra istihdam edilmelerini sağlayacağız. İşçimizden mühendisimize hepimiz ormanda olacağız. Görevimizin gereği de budur, orman köylümüzün bizden beklentisi de budur. Sizleri masada değil, ormanda görmek istiyorum. Tüm ormancılık faaliyetlerinin sürdürülmesini ve orman köylümüzün motivasyonunu sağlamak en asli vazifemizdir.” dedi.

 

 

Toplantıya Bölge Müdür Yardımcıları Mehmet Pınar ve Necmettin Aşçi ile Şube Müdürleri katıldı.

 

ETİKETLER : Bartın İşletme Müdürlüğü
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›