“Toplantılar büyük önem arz ediyor”

22 mahalle muhtarıyla bir araya gelerek Mahalle Muhtarları Meclis Toplantısı gerçekleştiren Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, “Vatandaşlarımızın memnuniyeti için Muhtarlarımızla birlikte seferber oluyoruz. Halkımızın belediye hizmetlerinden en iyi şekilde faydalanması adına bu toplantılar büyük önem arz ediyor” dedi.
Bu haber 2024-01-20 11:29:01 eklenmiş ve 1130 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, 22 mahalle muhtarıyla bir araya gelerek Mahalle Muhtarları Meclis Toplantısı gerçekleştirdi.

 

 

Başkan Fırıncıoğlu, muhtarlarla hem kendi mahallelerinde hem de periyodik olarak gerçekleştirilen toplantılarda bir araya gelerek onların talep, öneri ve şikâyetlerini dinlemeye, çözüm önerileri üretmeye devam ediyor.

 

 

“Muhtarlarımızla birlikte seferber oluyoruz”

 

 

Toplantı sonrası değerlendirmelerde bulunan Başkan Fırıncıoğlu, “Her ay düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz ve bu ay 6’ıncısını düzenlediğimiz Mahalle Muhtarları Meclis Toplantısı’nda Mahalle Muhtarlarımızla bir araya geldik. Vatandaşlarımızın memnuniyeti için Muhtarlarımızla birlikte seferber oluyoruz. Halkımızın belediye hizmetlerinden en iyi şekilde faydalanması adına bu toplantılar büyük önem arz ediyor. Çalışmalarımıza verdikleri katkıdan dolayı değerli Muhtarlarımız ve Azalarımıza katılımları için teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›