“Büyük projelerle destekleyeceğiz”

Kamu kurumlarına gerçekleştirdiği ziyaretlerle iş birliğini artıran Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, “Bartın’ı daha yaşanabilir hale getirebilmek, bu şehirde yaşayan hemşerilerimizi daha mutlu, daha huzurlu ve daha güvende hissettiği her alanda bir şehir oluşturmak için çaba gösteriyoruz. Allah nasip ederse yeni dönemde halkımız teveccüh gösterirse bunu büyük projelerle destekleyeceğiz” dedi.
Bu haber 2024-01-20 11:24:38 eklenmiş ve 461 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, kamu kurumlarına gerçekleştirdiği ziyaretlerle iş birliğini artırıyor.

 

 

Başkan Fırıncıoğlu son olarak Bartın İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ile Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü,  Bartın Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve TÜVTÜRK Araç Muayene İstasyonunu ziyaret ederek görevli personellerle bir araya geldi.

 

 

Kurum personelleri ile sohbet eden Fırıncıoğlu, istek ve taleplerini dinledi.

 

 

“Amacımız her zaman ortak payda da buluşabilmek”

 

 

Ziyaret programının ardından değerlendirmelerde bulunan Başkan Fırıncıoğlu, “Bartın’ı daha yaşanabilir hale getirebilmek, bu şehirde yaşayan hemşerilerimizi daha mutlu, daha huzurlu ve daha güvende hissettiği her alanda bir şehir oluşturmak için çaba gösteriyoruz. Allah nasip ederse yeni dönemde halkımız teveccüh gösterirse bunu büyük projelerle destekleyeceğiz. Hizmetleri ortaya koyarken vatandaşlarımızın taleplerini dikkate alıyoruz. Milletimizin beklediği hizmetleri bu şehre kazandırmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Bu hizmetleri de hep beraber gerçekleştireceğiz. Tüm kurum ve kuruluşlarımızla tüm STK’larımızla ortak akılla Bartın’ı yöneteceğiz. İstişare kültürü bizim için çok önemli bu kapsamda da kurumlarımızı ziyaret ederek, talep ve önerileri dinliyoruz. Amacımız her zaman ortak payda da buluşabilmek. Herkesi kapsayan herkese faydası olacak hizmetleri projeleri şehrimize kazandırmak istiyoruz. Kurum yöneticilerimiz başta olmak üzere kurum çalışanlarımıza misafirperverlikleri ve Belediye çalışmalarımızla ilgili kıymetli düşünceleri için teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum” diye konuştu. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›