Protokolün iki önemli ismi Bakan Yerlikaya ile toplantıdaydı

Bartın İl Emniyet Müdürü Ünsal Hayal, Bartın İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Ersin Aslan’ın da katıldığı “Güvenlik Toplantısı’nda konuşan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Odak noktamız, suçları önleyici tedbirleri artırmak, suç ve suçlularla amansız bir şekilde mücadele etmektir. İçişleri ailesi olarak durmadan, duraksamadan mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğiz.” dedi.
Bu haber 2024-01-20 11:20:21 eklenmiş ve 468 kez görüntülenmiştir.

 

“Durmadan, duraksamadan mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğiz”

 

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

 

“Güvenlik Toplantısı”, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya başkanlığında; Bakan Yardımcıları Bülent Turan, Mehmet Aktaş, Mehmet Sağlam, Münir Karaloğlu ile Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Emniyet Genel Müdürü Erol Ayyıldız, Sahil Güvenlik Komutanı Tümamiral Ahmet Kendir, Bartın İl Emniyet Müdürü Ünsal Hayal ve İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Ersin Aslan ile 80 şehrin İl Emniyet Müdürleri, İl Jandarma Komutanları ve Sahil Güvenlik Komutanlarının katılımı ile gerçekleştirildi.

 

 

Toplantıda Emniyet güçleri tarafından icra edilen 2023 faaliyetleri değerlendirilirken 2024 yılına dair hedefler belirlendi.

 

 

“Mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğiz”

 

 

Bakanı Ali Yerlikaya; huzur ve güvenliğin tesis edilmesi için terör örgütleri, organize suç örgütleri, zehir tacirleri ve düzensiz göçmen kaçakçılığı organizatörleriyle mücadelede kararlılık vurgusu yaptı.

 

 

 

Önleyici tedbir faaliyetlerinin artırmanın, suç ve suçlularla amansız mücadele etmenin odak noktaları olduğunu vurgulayan Bakan Yerlikaya, “Emniyet güçlerimizin 2023 yılı faaliyetlerini değerlendirdik; 2024 yılı hedeflerimizi ortaya koyduk. Ülkemizin huzur ve güvenliği için;  teröristlerin nefeslerini keseceğiz. Organize suç örgütlerine göz açtırmayacağız. Zehir tacirlerine hayatı zehredeceğiz. Düzensiz Göçmen Kaçakçılığı Organizatörlerine geçit vermeyeceğiz. Odak noktamız, suçları önleyici tedbirleri artırmak, suç ve suçlularla amansız bir şekilde mücadele etmektir. İçişleri ailesi olarak durmadan, duraksamadan mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğiz.” dedi.

 

 

ETİKETLER : “Güvenlik Toplantısı” İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›