“Bartın’ımıza değer katmaya devam edeceğiz”

Bartın Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Uğur Karakaya, İdarenin Topalali Şantiyesine ziyarette bulunarak yılın ilk değerlendirme toplantısını yaparken “2024 yılında da çalışmaya, Bartın’ımıza değer katmaya devam edeceğiz. Yeni yılda, yeni heyecanla bıkmadan çalışacağız” ifadelerini kullandı.
Bu haber 2024-01-18 09:57:40 eklenmiş ve 497 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Bartın Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Uğur Karakaya, İdarenin Çaybükü Köyü’nde bulunan  Topalali Şantiyesine ziyarette bulunarak yılın ilk değerlendirme toplantısını yaptı.

 

Karakaya’ya ziyarette Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdür Vekili Nurettin Bozkurt, Tarımsal Hizmetler Müdür Vekili Hayati Altun, birim amirleri, saha ve ekip sorumluları da eşlik etti.

 

Personel ile de bir araya gelen Karakaya, 2024 yılı için “hazırız” mesajı vererek “2023 yılında çok çalıştık çok yorulduk, emeklerinizin farkındayız. 2024 yılında da çalışmaya, Bartın’ımıza değer katmaya devam edeceğiz. Yeni yılda, yeni heyecanla bıkmadan çalışacağız. Allah hepimize kazasız belasız bir çalışma dönemi nasip etsin” ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Bartın İl Özel İdaresi Bartın Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Uğur Karakaya
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›