Fırıncıoğlu, halk buluşmalarının ilkini gerçekleştirdi

Mahalle sakinlerinin taleplerini yerinde dinlemek amacıyla başlattığı halk buluşmalarının ilkini Uzunöz Mahallesi'nde gerçekleştiren Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, mahalle sakinlerine belediye çalışmalarıyla ilgili bilgi verirken istek, sorun, görüş ve önerilerini dinledi.
Bu haber 2024-01-18 09:31:04 eklenmiş ve 868 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, mahalle sakinlerinin taleplerini yerinde dinlemek amacıyla başlattığı halk buluşmalarının ilkini Uzunöz Mahallesi'nde gerçekleştirdi.

 

 

Başkan Fırıncıoğlu, mahalle sakinlerine belediye çalışmalarıyla ilgili bilgi verirken istek, sorun, görüş ve önerilerini dinledi.

 

 

Halk buluşmasının önemine değinen Başkan Fırıncıoğlu, “Vatandaşlarımızın belediye hizmetlerine daha kolay erişimini sağlamak, talep ve önerileri yerinde dinlemek için mahallerimizde Halk Buluşmaları düzenliyoruz. Yine bir ilke imza atarak çözüm odaklı hizmeti vatandaşlarımızın ayağına götürüyoruz. Mahallelerimizdeki Halk Buluşmalarının ilkini Uzunöz Mahallesi’nde gerçekleştirdik. Mahalle sakinlerimizin talep ve şikâyetlerini bizzat yerinde dinledik. Misafirperverlikleri için çok teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum” dedi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu Uzunöz Mahallesi
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›