“Amasra için birlikte çalışacağız”

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek Mahalli İdareler Seçimleri öncesi Çeşm-i Cihan Sevgi Buluşmaları kapsamında Kaleşah Mahallesi’nde vatandaşlarla ev toplantısında buluşan Amasra Belediye Başkanı Recai Çakır, “Daha güzel Amasra için her zaman olduğu gibi beraber düşüneceğiz, beraber karar alıp, beraber yapacağız. Sizlerle bir araya gelerek, mahallemizin öncelikli ihtiyaçlarını anlamak ve daha yaşanabilir bir Amasra için birlikte çalışacağız.” dedi.
Bu haber 2024-01-18 09:25:26 eklenmiş ve 159 kez görüntülenmiştir.

 

Erkan Hızoğlu

 

 

Amasra Belediye Başkanı ve CHP’nin Amasra Belediye Başkanı Adayı Recai Çakır, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek Mahalli İdareler Seçimleri öncesi Çeşm-i Cihan Sevgi Buluşmaları kapsamında Kaleşah Mahallesi’nde vatandaşlarla ev toplantısında buluştu.

 

 

Kaleşah Mahallesi sakinleri, Çakır'ın seçim kampanyasına bu mahallede start vermesini ilgiyle karşıladı.

 

 

Başkan Çakır, Kaleşahlıların yoğun katılımıyla gerçekleşen ev buluşmasında, belediye hizmetleri, projeler ve yerel sorunlara yönelik çözüm önerilerini paylaştı. 

 

 

“Öncelik sıramıza aldık”

 

 

Kaleşah’da samimi bir ortamda geçen buluşmada Çakır, “Amasra'nın her mahallesini ayrı ayrı önemsiyoruz ve her bir vatandaşımızın görüşlerine değer veriyoruz. Amasra’mız için hayal ettiklerimizi, yaptıklarımızı, eksik kaldıklarımızı, yapmayı murat ettiklerimizi anlattık. Komşularımızın yapıcı eleştirilerini, çözüm önerilerini ve istifade edeceğimiz kıymetli fikirlerini dinledik. Kaleşah Mahallesi’nden gelen bankamatik, pazar yeri, servis saatlerinin sıklaştırılması taleplerini öncelik sıramıza aldık. Mahallemizin yollarının yenilenmesinden duyulan memnuniyetleri bizi çok mutlu etti. Amasra için daha iyisini yapmak, hep yaptığımız gibi ortak aklı hakim kılmak için sözleştik. Başta bize sıcak yuvasını açan N. İslam Çil abimiz olmak üzere değerli katkılarını bizden esirgemeyen Kaleşahlı komşularıma teşekkür ediyorum. Daha güzel Amasra için her zaman olduğu gibi beraber düşüneceğiz, beraber karar alıp, beraber yapacağız. Sizlerle bir araya gelerek, mahallemizin öncelikli ihtiyaçlarını anlamak ve daha yaşanabilir bir Amasra için birlikte çalışacağız zira biliyoruz ki iyi şeyler birlikte yapılıyor.” ifadelerini kullandı.

 

 

Başkan Çakır, Çeşm-i Cihan Sevgi Buluşmaları kapsamında Amasra'nın her köşesine ulaşarak, hemşehrilerini dinlemeye devam edeceklerini belirterek birlikte daha güzel ve yaşanabilir bir Amasra için el birliğiyle çalışacaklarını ifade etti.

ETİKETLER : Recai Çakır Amasra Belediyesi Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›