Akdeniz, Kocaeli’nde toplantıya katıldı

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Yılmaz Akdeniz, Ticaret Bakanlığı Esnaf Sanatkarlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürlüğü ile Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği tarafından gerçekleştirilen toplantıya katıldı. Toplantıda söz alan esnaf ve sanatkârlar odalar birliği başkanları ve Kocaeli de bulunan odaların başkan ve yönetim kurulu üyeleri, yaşadıkları sorunları gündeme getirdi.
Bu haber 2024-01-18 09:21:07 eklenmiş ve 176 kez görüntülenmiştir.

 

Erkan Hızoğlu

 

 

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Yılmaz Akdeniz, Ticaret Bakanlığı Esnaf Sanatkarlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürlüğü ile Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği tarafından gerçekleştirilen toplantıya katıldı.

 

 

Toplantıda emeği geçen herkese teşekkür eden Akdeniz, şu ifadeleri kullandı:

 

 

“Ticaret Bakanlığı Esnaf Sanatkarlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürlüğü ile Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği tarafından gerçekleştirilen toplantıya Kocaeli’nde katılım sağladım. Esnafların karşılaştıkları ve yaşadıkları sorun ve sıkıntıları Ticaret Bakanlığı yetkililerine iletildi. Toplantıya Kocaeli’nin yanı sıra Bolu, Düzce, Zonguldak, Sakarya  Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğinden başkanlar, kooperatif başkanları da katıldı.

 

 

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantının açılış konuşmasını Ticaret Bakanlığı Genel Müdür Yardımcı Seçkin Cenkış yaptıktan sonra konuşan Kocaeli ESOB Başkanı Kadir Durmuş, esnaf ve sanatkarların ülkemizin ve toplumsal hayatında vazgeçilmez bir öneme sahip olduğunu ifade ederek, her zaman esnafın yasal ve yerel sorunlarını çözmeye gayret gösterdiklerini ifade etti.

 

 

“Yaşadıkları sorunları gündeme getirdiler”

 

 

Toplantıda söz alan esnaf ve sanatkârlar odalar birliği başkanları ve Kocaeli de bulunan odaların başkan ve yönetim kurulu üyeleri, emeklilik yaşı, sigorta primi, şoför esnafının sorunları, Ticari araçlardaki ÖTV, servisçi esnafının sorunları, kantarlar, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi aracılığı ile verilen kredilerin artırılması, kayıt dışı çalışanların esnafı mağduriyeti, fiyat tarifelerinde yaşanan eksiklikler, hizmet sektöründeki sıkıntılar, kamu kurum ve kuruluşların esnafın işini yapması nedeniyle yaşanılan mağduriyet, seyyar satıcılar, kahveci esnafının yaşadığı mağduriyetler, hizmet sektöründeki  KDV oranlarının yüksek olması, marketlerin küçük esnafa verdiği zarar  başta olmak üzere yaşadıkları sorunları gündeme getirdiler.

 

 

“Emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunarım”

 

 

Toplantıya Ticaret Bakanlığı Esnaf Sanatkarlar Kooperatifçilik Genel Müdür Daire Başkanı Akif Yılmaz, Ticaret İl Müdürü Veysi Uzunkaya, Ticaret İl Müdürlüğü Şube Müdürü Sultan Hanım, Ticaret Uzmanı Ramazan Tayyip Göz, Zonguldak ESOB Başkanı Muharrem Coşkun, Düzce ESOB Başkanı Mustafa Kıyıkçı, Bolu ESOB Başkan Tahir Gayret, Sakarya ESOB Başkanı Hasan Alişan, oda başkanları ve yönetim kurulu üyeleri katılım sağladı. Toplantıda emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunarım.”

ETİKETLER : Yılmaz Akdeniz Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›