Amasra Belediyesi olası kış zorluklarına hazır!

Kışın olası zorluklarını en aza indirmek ve şehri kışa hazırlamak amacıyla Fen İşleri Müdürlüğü personeli ile bir araya gelen Amasra Belediye Başkanı Recai Çakır, “Hedefimiz, şehrimizi olası sıkıntılara karşı güçlü bir şekilde korumak ve vatandaşlarımızın güvenliğini sağlamak” dedi.
Bu haber 2024-01-17 10:44:30 eklenmiş ve 822 kez görüntülenmiştir.

 

 

“Hedefimiz, vatandaşlarımızın güvenliğini sağlamak”

 

Erkan Hızoğlu

 

 

Amasra Belediye Başkanı Recai Çakır, kışın olası zorluklarını en aza indirmek ve şehri kışa hazırlamak amacıyla Fen İşleri Müdürlüğü personeli ile bir araya geldi.

 

Şehirdeki altyapı ve ulaşım sistemlerini güçlendirmek adına planlanan kışa hazırlık çalışmalarını ele almak üzere düzenlenen toplantı, Belediye Başkanı ve Fen İşleri Müdürlüğü personeli arasında etkileşim ve iş birliğini artırmak amacıyla gerçekleşti.

 

Çakır, kış aylarında karşılaşabilecekleri olası sorunları önceden belirleyip çözüm stratejileri geliştirmek adına ekip ile birlikte fikir alışverişinde bulundu.

 

“Detaylı bir şekilde planlıyoruz”

 

Öğlen yemeği toplantısında konuşan Belediye Başkanı Çakır, “Kentimizin bayındırlığı için gece gündüz, kar kış demeden çalışan Belediyemiz Fen İşleri personelimizin öğlen yemeğine iştirak ettim. Göreve geldiğimizden bu yana Amasra Modeli ile kardeş belediyemiz ve kamu kurumlarımızla yardımlaşarak envanterini güçlendirdiğimiz, bütçemizden ayırdığımız payı büyüterek sarf malzeme stoğunu artırdığımız Fen İşleri Müdürlüğümüz dar kadrosuyla, inançla çalışmaya devam ediyorlar. Onlara kentimiz adına minnettarım. Kış mevsimi, altyapı ve ulaşım hizmetleri açısından birçok zorluğu beraberinde getirebilir. Bu nedenle, Fen İşleri Müdürlüğü personelimizle bir araya gelerek kışa hazırlık çalışmalarını detaylı bir şekilde planlıyoruz. Hedefimiz, şehrimizi olası sıkıntılara karşı güçlü bir şekilde korumak ve vatandaşlarımızın güvenliğini sağlamak” diye konuştu.

 

Toplantıda ekip üyeleri arasında güçlü bir iletişim ve iş birliği kültürü oluşturmayı amaçladı.

 

Kışa hazırlık çalışmalarıyla ilgili alınacak tedbirler, belediyenin kış mevsimine daha etkin ve hazır bir şekilde girmesini sağlayacak.

 

ETİKETLER : Bartın Amasra Belediyesi Amasra Belediye Başkanı Recai Çakır
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›