“Gerçek ve görünmeyen kahramanlarısınız”

Belediyenin önemli iki birimi olan İtfaiye ve Temizlik İşleri birimleriyle kahvaltıda bir araya gelen Amasra Belediye Başkanı Recai Çakır, “Sizin çabalarınız olmadan, şehrimizin güvenliği ve temizliği mümkün olmazdı. Sizler, şehrimizin gerçek ve görünmeyen kahramanlarısınız, sizlere minnettarız” dedi.
Bu haber 2024-01-16 09:21:54 eklenmiş ve 110 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Amasra Belediye Başkanı Recai Çakır, belediyenin önemli iki birimi olan İtfaiye ve Temizlik İşleri birimleriyle kahvaltı programında bir araya geldi.

 

Belediye birimleri arasındaki dayanışmayı güçlendiren ve birlikte çalışma ruhunu destekleyen bu mütevazi kahvaltılarda, mevcut işlerin teftiş edildiği gibi belediyenin hizmet kalitesini artırmak adına yapılabilecekler de ele alındı.

 

“Sizlere minnettarız”

 

İtfaiye teşkilatına ve temizlik birimine özverili çalışmalarından dolayı teşekkür eden Başkan Çakır, “Sizin çabalarınız olmadan, şehrimizin güvenliği ve temizliği mümkün olmazdı. Sizler, şehrimizin gerçek ve görünmeyen kahramanlarısınız, sizlere minnettarız” ifadelerini kullandı.

 

Başkan Çakır'a teşekkür

 

İtfaiye teşkilatı ve temizlik birimi çalışanları da Başkan Çakır'a teşekkür ederek, birlikte daha güçlü bir Amasra için çalışmaktan duydukları memnuniyeti ifade ederek ekip ruhunu güçlendirmeyi amaçlayan bu tür etkinliklerin, kent yönetiminin daha etkili ve koordineli bir şekilde çalışmasına katkı sağlayacağını belirtiler.

Başkan Recai Çakır, ekip amirlerine gerekli talimatları verdikten sonra İtfaiye ve Temizlik birimi personellerine kolaylıklar diledi. (Haber Merkezi)

 

 

 

 

 

 

ETİKETLER : Bartın Amasra Belediye Başkanı Recai Çakır Amasra Belediyesi
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›