“Çok ciddi bir köprü oluşturduğunuzu biliyoruz”

“10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” nedeniyle basın mensuplarıyla kahvaltı programında bir araya gelen Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, “Bizler, sizlerin vatandaşlarımızla çok ciddi bir köprü oluşturduğunuzu biliyoruz. Sizler dönem dönem vatandaşlarımızın taleplerini, ilimizin sorunlarını, ihtiyaçlarını bizlere aktarma noktasında gerçekten güzel bir işi yerine getiriyorsunuz. Tabii bunun yanı sıra bizlere sadece sorun aktarma değil, onun dışında da ilimizin tanıtımı noktasında bizlerin yaptığı çalışmaların kamuoyuna yansıtılması noktasında da ciddi katkılar sunuyorsunuz” dedi.
Bu haber 2024-01-13 12:50:00 eklenmiş ve 371 kez görüntülenmiştir.

 

Vali Arslan, basın mensuplarıyla bir araya geldi

 

Kübra Nur AK

 

 

 

Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” nedeniyle basın mensuplarıyla kahvaltı programında bir araya geldi.

 

Düzenlenen programa, Vali Yardımcısı Zeynep Topcu, İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Esat Kocael, Özel Kalem Müdürü Eda Altuğ, Bartın’da görev yapan yerel ve ulusal basın mensupları, radyo ve televizyon ile internet haber sitelerinin temsilcileri katıldı.

 

“Ciddi katkılar sunuyorsunuz”

 

Basın mensuplarına teşekkürlerini ileten Vali Arslan, şöyle konuştu:

 

“Öncelikle sizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüzü tebrik ediyorum. Tabii bu vesileyle 10 Ocak aynı zamanda İdareciler Günü biliyorsunuz. Biz tabii dolayısıyla valiler toplantısı için Ankara'daydık. Bugün bir araya gelmek nasip oldu. Bizler, sizlerin vatandaşlarımızla çok ciddi bir köprü oluşturduğunuzu biliyoruz. Sizler dönem dönem vatandaşlarımızın taleplerini, ilimizin sorunlarını, ihtiyaçlarını bizlere aktarma noktasında gerçekten güzel bir işi yerine getiriyorsunuz. Tabii bunun yanı sıra bizlere sadece sorun aktarma değil, onun dışında da ilimizin tanıtımı noktasında bizlerin yaptığı çalışmaların kamuoyuna yansıtılması noktasında da ciddi katkılar sunuyorsunuz. Bunun için de hepinize çok teşekkür ediyorum.

 

“Gazze'de gazetecilerimize Allah'tan rahmet diliyorum”

 

Bazen vatandaşımız tabii ki biz ilk göreve geldiğim andan itibaren ben kapımın herkese açık olduğunu söylemiştim. Elimden geldiğince de bütün vatandaşlarımızla görüşmeye çalışıyorum. Tabii bazen olamayabiliyor. Bu noktada da bize ulaşamayanların talepleri sorunları iletme noktasında da sizin emeğiniz çok büyük. Tabii gazetecilik mesleği gerçekten çok zor. 7/24 sürekli sahada olmanız gerekiyor. Bunu özellikle şu an Gazze'de yaşayan gazeteciler açısından da görüyoruz ve ben aslında burada hayatını kaybeden Gazze'de gazetecilerimize de Allah'tan rahmet diliyorum. Bugüne kadar yine bu tür zorlu görevlerde hayatını kaybetmiş olan bütün gazetecilere Allah'tan rahmet diliyorum. Sizlere sağlıklı, huzurlu, mutlu bir ömür diliyorum.

 

“Bize destek olmanızı istiyoruz”

 

2024 yılı inşallah hepimiz için güzel, verimli bir yıl olur. Ülkemiz için daha güzel günleri hep birlikte görürüz. Dünya için de aynı şekilde inşallah barışa vesile olur. Tabii ben Çalışan Gazeteciler Günü mesajımda da belirttim. İşte biraz önce de onu konuşuyoruz. Dijital mecra geliştikçe tabii vatandaşın bilgiye ulaşması kolaylaştı artık. Ama bu tür bu bilgiler gazetecilerimiz de, arkadaşlarımız da söylüyorlar. Ne kadar sağlıklı? Biz sizden o noktada daha öncelerde de dile getirdim. Süzgeçten geçirmeden haberleri paylaşma noktasında bize destek olmanızı istiyoruz. Yani emin olmadan paylaşım yaptığımızda bazen bir de zor durumda kalabiliyoruz hep birlikte. Bu noktada tabii ki sizler işinizi yapıyorsunuz ama benim sizden istirhamım hani araştırarak haberleri en son noktada tabii ki hatamız olabilir. Her türlü sıkıntının kaynağı da olabiliriz. O da ayrı bir konu. Hani arada bazen olabiliyor ama bu noktada genel olarak ben basınımızdan memnun olduğumu da ifade etmek istiyorum. Tekrar hepinize meslek hayatınızda başarılar diliyorum. Çalışan Gazeteciler Günü'nüzü kutluyorum. Yeni yılınızı da kutluyorum tekrar. Sağlık, huzur ve mutluluk diliyorum. Teşekkür ederim. Sağ olun.”

 

Program, Vali Arslan tarafından basın mensuplarına son dönemde Bartın’da gerçekleştirilen yatırımlar ve yürütülen projeler hakkında bilgi verilmesi ve soru-cevap kısmıyla devam etti.

 

Akabinde günün anısına katılımcılarla birlikte hatıra fotoğrafı çektiren Vali Arslan, katılımlarından dolayı basın mensuplarına teşekkür etti.

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Valiliği Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan basın mensupları
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›