“Mehmet Şahin’in halkımızda yarattığı heyecan çok önemli”

Yerel seçim öncesi Abdipaşa’da temaslarda bulunan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bartın Milletvekili Av. Aysu Bankoğlu, “Sahada her kesimden hemşerimizle bir araya geldik. Gördüğümüz şu, Abdipaşa değişim istiyor. Hemşerilerimiz de adayımız Mehmet Şahin’i beldemizin üçüncü belediye başkanı olarak görmek istiyor. Mehmet Şahin’in halkımızda yarattığı heyecan çok önemli” dedi.
Bu haber 2024-01-13 12:44:16 eklenmiş ve 317 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Bankoğlu, Abdipaşa’da önemli temaslarda bulundu

 

 

 

 

Yerel seçimler öncesi temaslarına Abdipaşa’da devam eden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bartın Milletvekili Av. Aysu Bankoğlu, CHP Abdipaşa Belediye Başkan Adayı Mehmet Şahin, CHP Ulus İlçe Başkanı Nazime Bayraktar, CHP Abdipaşa Belde Başkanı Ali Çomak ve belde örgütüyle birlikte yaptığı toplantının ardından esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.

 

“Güçlü adaylarımız var”

 

Hızlı, etkili ve cesur çözüm önerileri ile farkını hissettirecek güçlü adaylarının olduğunu belirten Bankoğlu, “Sahada her kesimden hemşerimizle bir araya geldik. Gördüğümüz şu, Abdipaşa değişim istiyor. Hemşerilerimiz de adayımız Mehmet Şahin’i beldemizin üçüncü belediye başkanı olarak görmek istiyor. Mehmet Şahin’in halkımızda yarattığı heyecan çok önemli. Herkese eşit mesafede hizmet anlayışıyla belediyecilik anlayışıyla Abdipaşa’ya imza atmak için çalışan güçlü bir belde teşkilatımız olduğunu da unutmamak lazım. Belediyecilik kesintisiz hizmet gerektiren çok önemli bir alan. Bunu bir bayrak yarışı olarak düşünmemiz gerekiyor. Halkımız bu bayrak yarışında artık taze bir kan olmalı diyor. Bu değişim ve enerjiyi sadece Abdipaşa’ya değil Bartın Merkez’de ve diğer ilçelerimizde de getirmeyi vaat ediyoruz. Tüm adaylarımız kentimizin ve çağın gereksinimlerine uygun projeleriyle bu görevlere talip oldular. Hızlı, etkili ve cesur çözüm önerileri ile farkını hissettirecek güçlü adaylarımız var” ifadelerini kullandı.

 

“Bizim Mehmet size emanet”

 

Bankoğlu, dört dönemdir aynı isimle yol almanın dezavantajlarına da değinerek “Uzun zaman aynı görevi yapmanın yarattığı bir metal yorgunluğu son derece normal. Abdipaşalıların değişim istemesinin nedenlerinden birisi de bu. Ayrıca hizmette devamlılık artık yeterli olmuyor. Zaten kim gelirse gelsin görevlerini yerine getirmek zorunda. Önemli olan vizyonuyla, projeleriyle daha bayındır yaşam alanları oluşturacak isimleri seçebilmek. Halkımız bu seçimleriyle hayatlarını kolaylaştıran, kendilerini mutlu kılarken yaşadıkları yeri sevdiren, kalıcı hizmetlerle çağdaş bir yaşam alanına kavuşma tercihi de yapıyorlar. Yani 21. yüzyılda üçüncü dünya ülkelerinin kentlerinde görülen alt ve üst yapı sıkıntıları yaşanmamalı. Bu yüzden Abdipaşalı hemşehrilerime, bizim Mehmet size emanet diyorum. Tüm adaylarımıza bir kez daha adil ve ahlaklı olmasını dilediğim seçim yarışında başarılar diliyorum” dedi. (Haber Merkezi)

 

 

 

ETİKETLER : Bartın CHP Bartın Milletvekili Av. Aysu Bankoğlu Abdipaşa Belediye Başkanı Adayı Mehmet Şahin esnaf ziyareti
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›