Kurum ziyaretlerine fark getirdi

Bartın’da kurum ziyaretlerine devam eden Bartın Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın Bartın Belediye Başkanı Adayı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, “Kamu kurumlarımızla her zaman iş birliği içerinde çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Şehrimiz için yapmış olduğumuz çalışmaların yanı sıra kentimize hizmet eden kurumlarımızı ziyaret ederek yapmış oldukları çalışmalar hakkında bilgiler alıyor, biz de kendi çalışmalarımızı ve projelerimizi aktararak karşılıklı fikir alışverişinde bulunuyoruz.” dedi.
Bu haber 2024-01-12 12:42:05 eklenmiş ve 289 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Hem çalışmaları değerlendiriyor hem destek istiyor!

 

 

 

Seçim çalışmalarına start veren Bartın Belediye Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi’nden Cumhur İttifakı’nın Bartın Belediye Başkan Adayı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, yine dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

 

Nezaketi ve kibarlığı ile bilenen Başkan Fırıncıoğlu, resmi kurum ziyaretlerinde takındığı tavır ve kurum personellerine yaklaşımıyla farklı tarzını bir kez daha gösterdi.

 

Kurum ziyaretleri sırasında fotoğraf çektirmeyen Fırıncıoğlu’nun karşılaştığı herkesle tanışıp konuşması takdir topluyor.

 

2024 yerel seçimlerinde destek istedi

 

Başkan Fırıncıoğlu, son olarak Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik, Belediye Meclis Üyeleri Egemen Kemik, Necmi Balık, Ufuk Kasap, Kemal Gözen ve Semih Kaptan ile birlikte Bartın Valiliği, Bartın Garnizon Komutanlığı, Bartın Adliyesi, Bartın İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı, Bartın İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Bartın Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Bartın Liman Başkanlığı, İl Sağlık Müdürlüğü ve İl Özel İdare’yi ziyaret ederek, görevli personelden 2024 yerel seçimlerinde destek istedi.

 

“Her zaman iş birliği içerisinde çalışıyoruz”

 

Ziyaretlerle ilgili açıklamasında Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Fırıncıoğlu, “kurumlarla işbirliği” vurgusu yaparak “Kamu kurumlarımızla her zaman iş birliği içerinde çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Şehrimiz için yapmış olduğumuz çalışmaların yanı sıra kentimize hizmet eden kurumlarımızı ziyaret ederek yapmış oldukları çalışmalar hakkında bilgiler alıyor, biz de kendi çalışmalarımızı ve projelerimizi aktararak karşılıklı fikir alışverişinde bulunuyoruz. Bizleri kabul eden ve en iyi şekilde ağırlayan tüm kurum personeline çok teşekkür ediyorum” dedi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu ziyaret
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›