“Yapacakları her projede yanlarında olacağız”

Bartın Valiliği, Bartın Garnizon Komutanlığı, Bartın Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Bartın Özel İdaresi, Bartın Sağlık İl Müdürlüğü, Bartın Adliyesi, Bartın Liman Başkanlığı’nı ziyaret eden Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, “Kamu Kurum ve Kuruluşlarla her zaman iş birliği içerisindeyiz. Yapacakları her projede yanlarında olacağız” dedi.
Bu haber 2024-01-12 09:18:24 eklenmiş ve 923 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, beraberinde Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Ercüment Özçelik ve Meclis Üyeleri Necmi Balık, Ufuk Kasap, Semih Kaptan ve Kemal Gözen ile birlikte Bartın Valiliği, Bartın Garnizon Komutanlığı, Bartın Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Bartın Özel İdaresi, Bartın Sağlık İl Müdürlüğü, Bartın Adliyesi, Bartın Liman Başkanlığı’nı ziyaret ederek, görevli personelle sohbet etti.

 

Ziyaretlerinde kurumların çalışmaları ile ilgili bilgi alan Başkan Fırıncıoğlu, belediye çalışmalarıyla da ilgili bilgi vererek kurum çalışanlarına, çalışmalarında başarı ve kolaylıklar diledi.

 

“Tüm personeline çok teşekkür ediyorum”

 

Ziyaret sonrasında değerlendirmelerde bulunan Başkan Fırıncıoğlu, “Şehrimiz için yapmış olduğumuz çalışmaların yanı sıra kentimize hizmet eden kurumlarımızı ziyaret ederek yapmış oldukları çalışmalar hakkında bilgiler alıyor, biz de kendi çalışmalarımızı ve projelerimizi aktararak karşılıklı fikir alışverişinde bulunuyoruz. Kamu Kurum ve Kuruluşlarla her zaman iş birliği içerisindeyiz. Yapacakları her projede yanlarında olacağız. Bizleri kabul eden ve en iyi şekilde ağırlayan tüm kurum personeline çok teşekkür ediyorum. Çalışmalarında başarılar ve kolaylıklar diliyorum” diye konuştu. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu ziyaret
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›