Fırıncıoğlu, tüm Bartın halkının kandilini tebrik etti

Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, Regaib Kandil’inin insanları birbirine yaklaştıran, komşuluk, akrabalık, kardeşlik ve dayanışma duygularını artıran, insanoğlunun gönül dünyasının da aydınlanmasına vesile olan mübarek bir gece olduğuna dikkati çekerek tüm Bartın halkının kandilini tebrik etti.
Bu haber 2024-01-11 09:45:47 eklenmiş ve 1012 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

 

 

Başkan Fırıncıoğlu, mübarek üç ayların manevi ikliminin ilk esintisi olan Regaib Kandilini idrak etmenin huzur ve mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

 

 

Regaib Kandil’inin insanları birbirine yaklaştıran, komşuluk, akrabalık, kardeşlik ve dayanışma duygularını artıran, insanoğlunun gönül dünyasının da aydınlanmasına vesile olan mübarek bir gece olduğuna dikkati çeken Başkan Fırıncıoğlu, tüm Bartın halkının kandilini tebrik etti.

 

 

Başkan Fırıncıoğlu, mesajında “Bütün İslam aleminin heyecan ve sevinçle beklediği mübarek üç aylara giriyoruz. Mübarek üç ayların manevi ikliminin ilk esintisi olan Regaib Kandilini idrak etmenin huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Kandiller insanların kalplerini birbirlerine yaklaştıran, komşuluk, akrabalık, birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışma duygularını arttıran özel günlerdir. Bu gecenin feyiz ve nimetlerinden tüm insanlığın faydalanması; tüm insanlığa barış ve huzur getirmesi; birlik, beraberlik, dayanışma ve kardeşlik duygularının güçlenmesine vesile olmasını temenni ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm İslam aleminin üç aylarını ve Regaib kandilini tebrik eder, milletçe birlik ve beraberlik içinde daha nice kandillere kavuşmayı ve insanlığın barış ve huzur içinde olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.” ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu Regaip Kandili
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›