Bankoğlu, “Amasra kadar şanslı olmak mümkün” diyerek

Amasra’da temaslarda ve ziyaretlerde bulunan CHP Bartın Milletvekili Av. Aysu Bankoğlu, “Recai başkanın vizyonu, projeleri ve uygulamaları Amasra’nın güçlü bir marka olmasını ciddi ölçüde etkilemiştir. Herkes Sayın Çakır’ın Amasra’mızda yarattığı farkı Bartın ilimiz ve tüm ilçelerimizde yaşayabilir. Amasra kadar şanslı olmak mümkün. Nasıl mı? Bunun cevabı basit. Halkımız 31 Mart’ta CHP adaylarını seçerek Bartın ve ilçelerinin de kaderini değiştirebilir.” dedi.
Bu haber 2024-01-11 09:35:26 eklenmiş ve 549 kez görüntülenmiştir.

 

31 Mart için destek istedi

 

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bartın Milletvekili Av. Aysu Bankoğlu ve parti temaslarına Amasra’da devam etti.

 

 

İlk olarak CHP İlçe Başkanı Ogün Basançelebi, Önceki Dönem İlçe Başkanı Seyhan Bilgin, belediye meclis üyeleri ve partilileri ziyaret eden Bankoğlu, ilçe örgütünün çalışmalarına ve yaklaşan yerel seçimler öncesi ilçedeki duruma ilişkin görüşleri aldı, ardından esnaf ziyaretlerinde bulundu.

 

 

Daha sonra Amasra Belediye Başkanı Recai Çakır’ı beraberindeki partililer ile makamında ziyaret eden Bankoğlu, adaylığı için tebrik etti.

 

 

Temaslarında Amasra’daki belediye çalışmalarına ilişkin bilgi aldığını, yurttaşların isteklerini ve sorunlarını dinlediğini ve karşılıklı görüş alışverişinde bulunduklarını belirten Bankoğlu, mevcut Başkan ve Başkan Adayı Recai Çakır’ın projeleri ve uygulamalarının Amasra’nın güçlü bir marka olmasında ciddi katkıları olduğunu söyledi.

 

 

Sadece Amasra ve Bartın’ın değil, tüm Karadeniz sahilinin CHP’nin vizyonuyla gelişebileceğini belirten Bankoğlu, şunları söyledi:

 

 

“Amasra’da bir araya geldiğimiz hemşehrilerimiz yeni yılı umutla karşıladıklarını söylediler. Çeşm-i Cihan Amasra’nın hak ettiği ilgiyi yurt dışından da görmeye başlaması herkesi çok mutlu ediyor. Ülkemizin önemli değerlerinden biri olan Amasra’nın daha da parlamasında emeği geçen Belediye Başkanımız Sayın Recai Çakır’ı ve ekibini ziyaret ederek, bir kez daha tebrik ettim. Recai başkanın vizyonu, projeleri ve uygulamaları Amasra’nın güçlü bir marka olmasını ciddi ölçüde etkilemiştir. Herkes Sayın Çakır’ın Amasra’mızda yarattığı farkı Bartın ilimiz ve tüm ilçelerimizde yaşayabilir. Amasra kadar şanslı olmak mümkün. Nasıl mı? Bunun cevabı basit. Halkımız 31 Mart’ta CHP adaylarını seçerek Bartın ve ilçelerinin de kaderini değiştirebilir.

 

 

“Amasra turizm merkezi oldu”

 

 

2023 yılında kurvaziyerlerle Amasra’ya gelen yabancı turist sayısı 17 bin, mürettebat ise 10 bin yani 30 bine yakın insan gelmiş. Doğru planlamalar ve uygulamalarla nitelikli turistik hizmet sunmak, olanakları geliştirmek ve iyileştirmek yani turizme yatırım yapmak gerekiyor. Sadece Amasra ve Bartın’ı değil, tüm Karadeniz sahilinin doğru organize olması ve standardı yüksek hedefler belirlemesi şart. Herkes biliyor ki bunu da partimiz CHP’nin vizyonu ile geliştirmek mümkün. Özellikle kruvaziyer turizmi günümüzde bölgeye on binlerce turistin gelmesini sağlayan büyük bir endüstri haline geldi. Amasra Limanı, dünya çapında ünlü kruvaziyer şirketlerinin rotalarında yer almaya başladı. Belediye Başkanımız limanın eksikliklerini tamamladıktan sonra turizm acentalarıyla da görüşerek Amasra’nın uluslararası alanda da tanınmasına katkı sağlıyor. Amasra Belediyemiz bu alandaki çalışmalarıyla Karadeniz turizminin öncüsü haline geldi. Kruvaziyer turizminin Amasra’ya en az 250 bin lira günlük getirisi var. Amasra’ya gelen turistler hem Amasra’nın dünyada daha fazla tanınmasını, hem yerel esnafın daha çok kazanmasını, hem de böylece bölge ekonomisinin güçlenmesine katkı sağlıyor.

 

 

“Ekonomik olarak güçlenmeyi hak ediyor”

 

 

Sadece Amasra’nın değil; Bartın ve çevresinin düzeni, trafiği, yol ve köprülerinin güvenliği, otellerin, restoranların ve mağazaların yabancı turistlerin de varlığına göre değerlendirilmesi önemlidir. Başta Amasra ve çevresi ekonomik olarak güçlenmeyi hak ediyor. Yerüstü hazinelerimizi en iyi şekilde değerlendireceğimiz yeni döneme az kaldı. Belediyecilik çok önemli ve değerli bir hizmet işi. Sürdürmek, geliştirmek, yeni olanaklar yaratmak ve tabii ki bunun için güven kazanmak da çok kıymetlidir. Recai Çakır bu konuda rüştünü her bakımdan ispat etmiş başkanımız olarak fark yaratmaya ve diğer belediye yönetimlerine de örnek olmaya devam ediyor.” (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Aysu Bankoğlu Amasra
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›