Tepe’den Akdeniz’e ziyaret

Bartın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğini (ESOB) Başkanı Yılmaz Akdeniz, Bartın ESOB’u ziyaret eden Bartın Kahveciler ve Şerbetçiler Esnaf Odası Başkanı Ayhan Tepe’ye nazik ziyareti dolayısıyla teşekkür ederken, çalışmalarında başarılar diledi.
Bu haber 2024-01-11 09:28:14 eklenmiş ve 676 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Kahveciler ve Şerbetçiler Esnaf Odası Başkanı Ayhan Tepe, Bartın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğini (ESOB) ziyaret etti.

 

 

Tepe’ye çalışmalarında başarılar dileyen Akdeniz, “Bartın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğimize ziyaret gerçekleştiren Bartın Kahveciler ve Şerbetçiler Esnaf Odası Başkanımız Sayın Ayhan Tepe,  Bartın Kahveciler ve Şerbetçiler Esnaf Odası Başkanımız Sayın Ayhan Tepe, Bartın Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliğimize ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette değerli Başkanımız Sayın Ayhan Tepe ile güncel konular ve esnaflarımız sorun ve önerilerini değerlendirerek hoş bir sohbet gerçekleştirdik.  Bartın Kahveciler ve Şerbetçiler Esnaf Odası Başkanımız Sayın Ayhan Tepe’ye nazik ziyareti dolayısıyla teşekkür ederken, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Ayhan Tepe Yılmaz Akdeniz
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›