Milletvekili Aldatmaz: “Kutsal bir görev uğruna emek veriyorlar”

AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz, objektif ve ilkeli habercilik anlayışıyla toplumun bilinçlenmesinde, barış, huzur ve güven ortamının güçlenmesinde önemli bir görev üstlenen basının demokrasi kültürünün gelişimine önemli katkılar sağladığını söyledi. Aldatmaz, “Mesai mefhumu gözetmeksizin, ilimizde, ülkemizde ve dünyada birçok gazeteci çok zor şartlar altında görevini yerine getirerek kutsal bir görev uğruna emek vermektedirler. Zorlu şartlar altında görevlerini ifa eden tüm basın mensuplarımıza özverili gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
Bu haber 2024-01-10 10:37:32 eklenmiş ve 199 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

 

İlkeli, tarafsız, sorumlu gazetecilik anlayışı çerçevesinde görevlerini başarıyla yürüten basın mensuplarının dünyada, ülkemizde, bölgemizde ve şehrimizde meydana gelen olaylar hakkında halkı gelişen teknolojinin de yardımıyla hızlı bir şekilde bilgilendirdiğini belirten Milletvekili Aldatmaz, mesajında şu ifadelere yer verdi:

 

“Basın mensupları görev yaptıkları bölgelerde gücünü kamuoyu desteğinden almakta ve halkın haber alma hakkının kullanılmasını sağlamaktadırlar.

 

Gazetecilik; önemli ve etkin bir denetim organı olma konumuyla, demokrasinin temel unsurlarından biridir. Toplumların gelişiminde de öncü olan gazetecilik mesleği, son derece onurlu, bir o kadar zorlu ve saygın bir meslek dalıdır.

Hakikatin temsilcisi olan gazeteciler de bu doğrultuda hayati bir fonksiyon icra etmektedir.

İlkeli, tarafsız, sorumlu gazetecilik anlayışı çerçevesinde görevlerini başarıyla yürüten basın mensuplarımız dünyada, ülkemizde, bölgemizde ve şehrimizde meydana gelen olaylar hakkında halkımızı gelişen teknolojinin de yardımıyla hızlı bir şekilde bilgilendirmektedir.

Objektif ve ilkeli habercilik anlayışıyla toplumun bilinçlenmesinde, barış, huzur ve güven ortamının güçlenmesinde önemli bir görev üstlenen basınımız, demokrasi kültürümüzün gelişimine önemli katkılar sağlamaktadır.

Mesai mefhumu gözetmeksizin, ilimizde, ülkemizde ve dünyada birçok gazeteci çok zor şartlar altında görevini yerine getirerek kutsal bir görev uğruna emek vermektedirler. Zorlu şartlar altında görevlerini ifa eden tüm basın mensuplarımıza özverili gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum.

Şehrimizin gelişimi ve daha güzel yarınlara ulaşması noktasında birlikte yürüdüğümüz Bartın’ımızın değerli basın mensupları başta olmak üzere tüm basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü en içten dileklerimle kutluyor,  başarılar diliyorum.” (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›