“Basın emekçilerimizin bu gayretleri her türlü takdirin üzerinde”

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Halil Balık, basının önemine dikkat çekerek “Zaman mefhumu tanımadan büyük bir fedakarlıkla tüm enerjisini halkımızın doğru haber alması için harcayan basın emekçilerimizin bu gayretleri her türlü takdirin üzerindedir. Bilginin ışığında toplumu aydınlatan, haberleri tarafsızlıkla sunan ve demokrasinin teminatı olan gazetecilerimize teşekkür ediyorum” dedi.
Bu haber 2024-01-10 09:32:40 eklenmiş ve 148 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Halil Balık, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

 

Demokrasilerin vazgeçilmez unsurları olan basın ve medyanın, aynı zamanda kurumlarla bireyler arasındaki veri akışını sağlayan düşünce, ifade ve haber alma özgürlüğünün en etkin araçları olduğunu belirten TSO Başkanı Balık, Bartın’da görev yapan yerel ve yaygın tüm medya çalışanlarının, ilimizin sahip olduğu sosyal, ekonomik ve kültürel değerlerin korunup geliştirilmesinde gayret gösterdiğini, ilimizin her alanda gelişmesine, kalkınmasına ve büyümesine mesleki imkânlarını kamuoyuna sunarak, katkıda bulunduğunun altını çizdi.

 

TSO Başkanı Balık, yayımladığı mesajda “İlimizde görev yapan yerel/yaygın tüm medya çalışanları, ilimizin sahip olduğu sosyal, ekonomik ve kültürel değerlerin korunup geliştirilmesinde gayret göstermekte, ilimizin her alanda gelişmesine, kalkınmasına ve büyümesine mesleki imkânlarını kamuoyuna sunarak, katkıda bulunmaktadırlar. Demokrasilerin vazgeçilmez unsurları olan basın ve medya, aynı zamanda kurumlarla bireyler arasındaki veri akışını sağlayan düşünce, ifade ve haber alma özgürlüğünün en etkin araçlarıdır. Zaman mefhumu tanımadan büyük bir fedakarlıkla tüm enerjisini halkımızın doğru haber alması için harcayan basın emekçilerimizin bu gayretleri her türlü takdirin üzerindedir. Bilginin ışığında toplumu aydınlatan, haberleri tarafsızlıkla sunan ve demokrasinin teminatı olan gazetecilerimize teşekkür ediyorum. Bu vesileyle, değerli basın çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum. Görevlerini yaparken hayatlarını kaybeden basın çalışanlarını rahmetle anıyor, tüm basın çalışanlarına meslek hayatlarında, sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)

 

 

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) TSO Başkanı Halil Balık
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›