Vali Arslan’dan İdareciler Günü mesajı

10 Ocak İdareciler Günü’nün, Mülki İdare Amirleri açısından meslek camiasında bir nevi dayanışma, hatırlanma, sorunların dile getirilmesi ve mesleki misyonun diri tutulması adına anlamlı bir gün olduğunu belirten Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, Mülki İdare Amirlerinin, sadece devletin varlığını ve otoritesini değil şefkatini de temsil ettiğine dikkat çekerek devletle vatandaş arasındaki sevgi ve güven bağlarını güçlendirdiğini söyledi.
Bu haber 2024-01-10 09:31:20 eklenmiş ve 678 kez görüntülenmiştir.

 

 

“Anlamlı bir gün”

 

Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, 10 Ocak İdareciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

 

Vali Arslan, mesajında şu ifadelere yer verdi:

 

“Türk İdareciler Derneği tarafından 1978 yılı Genel Kurulu’nda kabul edilen 10 Ocak İdareciler Günü, Mülki İdare Amirlerimiz açısından meslek camiasında bir nevi dayanışma, hatırlanma, sorunların dile getirilmesi ve mesleki misyonun diri tutulması adına anlamlı bir gündür.

Milletimizin huzuru ve refahı için gece gündüz demeden görev yapan Mülki İdare Amirleri, kamu düzenini tesis etmelerinin yanında her zaman hizmetinde oldukları aziz milletimizin talep ve ihtiyaçlarını tespit edip çözümler üreten, vatandaşlarımızın canının ve malının korunması için her türlü tedbiri alan, ülkemizin ekonomik, sosyal ve kültürel alanda gelişmesi için özverili bir şekilde çalışan idarecilerdir.

Devlet politikalarımızın başarılı bir şekilde uygulanmasında, kamu hizmetlerinin vatandaşlarımızı en üst düzeyde memnun edecek bir hassasiyetle sunulmasında önemli bir rolü ve sorumluluğu olan Mülki İdare Amirlerimiz, sadece devletin varlığını ve otoritesini değil şefkatini de temsil etmekte, devletle vatandaş arasındaki sevgi ve güven bağlarını güçlendirmektedirler.  

Mensubu olmaktan büyük onur duyduğum Mülki İdare Amirliği mesleğinin bu anlamlı gününde, hizmet aşkıyla görevini ifa eden ve emekli olan tüm meslektaşlarımın 10 Ocak İdareciler Günü’nü kutluyor, aileleri ile birlikte sağlık, huzur ve başarı dolu bir hayat diliyorum. Başta şehit idarecilerimiz olmak üzere ebediyete irtihal eden bütün idarecilerimizi saygı ve rahmetle anıyorum.” (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan İdareciler Günü
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›