Yalçınkaya, oto sanayi esnafıyla buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bartın Belediye Başkan Adayı Muhammet Rıza Yalçınkaya, Bartın oto sanayi sitesi esnafını ziyaret etti. esnafla bir araya gelerek sorun, talep ve önerilerini dinleyen Yalçınkaya, esnafın işlerini kolaylaştırmak ve daha iyi şartlarda çalışmasını sağlamak için ne gerekiyorsa yapacaklarının sözünü verdi.
Bu haber 2024-01-09 09:25:28 eklenmiş ve 292 kez görüntülenmiştir.

 

 

“Ne gerekiyorsa yapacağız”

 

Seçim ziyaretlerini yoğun bir şekilde sürdüren CHP Bartın Belediye Başkan Adayı Muhammet Rıza Yalçınkaya, son olarak Bartın oto sanayi sitesi esnafını ziyaret etti. 

 

Esnafın yakın ilgisiyle karşılaşan Yalçınkaya, sanayi esnafının sorunlarını yakından bildiğini ifade ederek beklenti ve taleplerini karşılamak için çalışacaklarını söyledi.

 

CHP Bartın Belediye Başkan Adayı Muhammet Rıza Yalçınkaya, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada tüm esnafa işlerinde hayırlı kazançlar diledi.

 

Sanayi esnafının görüşlerinin kendileri için çok önemli olduğunu belirten Yalçınkaya, onların sorunlarını ve isteklerini yerine getirmek için gece gündüz demeden var gücüyle çalışacaklarını vurguladı.

 

“Elimizden gelen her şeyi yapacağız”

 

Yalçınkaya, ziyaretleri sonrasında yaptığı değerlendirmede “Bartın oto sanayi sitesi esnafımızın desteği bizim için çok değerlidir. Onların sorunlarını ve taleplerini çok iyi biliyoruz. Belediye başkanı olarak göreve gelmemiz halinde, sanayi esnafımızın beklentilerini karşılamak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Esnafımızın işlerini kolaylaştırmak ve daha iyi şartlarda çalışmasını sağlamak için ne gerekiyorsa yapacağız.” dedi. (Haber Merkezi)

 

ETİKETLER : Bartın CHP Bartın Belediye Başkan Adayı Muhammet Rıza Yalçınkaya ziyaret
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›