Denetim Komisyonuna seçilen üyeler belli oldu!

Bartın İl Genel Meclisi, Bartın İl Genel Meclis Başkanı Kenan Dursun başkanlığında toplanarak 3’üncü birleşimini gerçekleştirdi. Denetim Komisyonuna Üye Seçiminin yapıldığı toplantıda komisyona, Atnen Aydoğan, Ali Eyüpustaoğlu, Ayhan Özçelik, Uğur Yılmaz ve Bahattin Kazguç seçildi.
Bu haber 2024-01-05 09:58:44 eklenmiş ve 66 kez görüntülenmiştir.

 

 

Kübra Nur AK

 

 

Bartın İl Genel Meclisi, 3’üncü birleşimini Bartın İl Genel Meclis Başkanı Kenan Dursun başkanlığında İl Özel İdaresi Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirdi.

 

Meclis üyelerinin eksiksiz katılımıyla gerçekleştirilirken toplantıya dair müdürleri katıldı.

 

5 gündem maddesi ile başlayan ve devam eden toplantıların 3’üncü Birleşimde Denetim komisyonuna üye seçilmesi ile ilgili gündem maddesi görüşüldü.

 

Denetim Komisyonuna Üye Seçimi ile ilgili de açıklama yapan Başkan Dursun, 5302 sayılı Özel İdare Kanunun 17. maddesi gereğince “İl genel meclisi her yıl ocak ayında yapılacak olan toplantısında il özel idaresinin bir önceki yıla ilişkin gelir ve giderleri ile ilgili hesap ve işlemlerinin denetimi için kendi üyeleri arasından gizli oyla üye sayısı üçten az beşten fazla olmamak üzere bir denetim komisyonu oluşturur.” hükmü gereğince 5 kişilik denetim komisyonunun Meclis’te yapılan gizli oylaması sonucu seçimlerin tamamlandığını belirtti.

 

Üyeler belli oldu

 

Yapılan oylamanın ardından Denetim Komisyonuna Atnen Aydoğan, Ali Eyüpustaoğlu, Ayhan Özçelik, Uğur Yılmaz ve Bahattin Kazguç seçildi.

 

Dursun, meclis toplantılarının tamamlanmasının ardından komisyon çalışmalarına hız kesmeden devam edeceklerini ve bu ayın diğer aylardan farklı olarak meclis üyelerinin hem ihtisas komisyonlarında hem de seçilen üyelerin denetim komisyonlarında görev alacak olmalarından dolayı görevlerinin ve sorumluluklarının bir kat daha arttığını belirtti.

 

Dursun, başarılar ve kolaylıklar diledi

 

Yapılacak çalışmalarda meclis üyelerine başarılar ve kolaylıklar dileyen Başkan Dursun, bu vesileyle de ocak ayı toplantılarına önemli ölçüde katkı sağlayan tüm meclis üyelerine teşekkür ederek alınan tüm kararların Bartın'a hayırlı olmasını diledi.

 

ETİKETLER : Bartın Bartın İl Genel Meclisi Bartın İl Genel Meclis Başkanı Kenan Dursun Denetim Komisyonu
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›