“Çalışmalarımızı sürdüreceğiz”

Ulaşımda aksama yaşanmaması için gerekli çalışmaların yapıldığını kaydeden Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu; “Fen İşleri Müdürlüğümüz tarafından kent merkezimizde ihtiyaç duyulan noktalarda tamir bakım ve onarım çalışmalarımız devam ediyor. İhtiyaç duyulan diğer noktalarda vatandaşlarımız talepleri doğrultusunda çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.
Bu haber 2024-01-05 09:47:45 eklenmiş ve 726 kez görüntülenmiştir.

 

 

Bartın Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Köyortası Mahallesi Dalyanoğlu Sokak’ta antik parke taş tamiri ve Karaköy Mahallesi 316. Sokak’ta da sıcak asfaltla yol düzenleme çalışması gerçekleştiriliyor.

 

Her iki noktadaki çalışmaları titizlikle sürdüren ekipler, kısa sürede çalışmaları tamamlayarak yolu sorunsuz hale getirecek. Çalışmalarla ilgili bilgi veren Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu; “Fen İşleri Müdürlüğümüz tarafından kent merkezimizde ihtiyaç duyulan noktalarda tamir bakım ve onarım çalışmalarımız devam ediyor. Vatandaşlarımızın ulaşımda aksamalar yaşamamaları adına gerekli çalışmaları yapıyoruz. Bu kapsamda da son olarak Köyortası Mahallesi Dalyanoğlu Sokak’ta antik parke taş tamiri ve Karaköy Mahallesi 316. Sokak’ta da sıcak asfaltla yol düzenleme çalışması gerçekleştiriyoruz. Çalışmaların kısa sürede tamamlanması adına özveriyle çalışan personelimize kolaylıklar diliyorum. İhtiyaç duyulan diğer noktalarda vatandaşlarımız talepleri doğrultusunda çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu ulaşım
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›