Sınav Kurs Bartın’dan öğrenciler için büyük fırsat

Uzman eğitim kadrosuyla Bartın’daki öğrencileri geleceğe hazırlayan Sınav Kurs, 6,7,8,9,10 ve 11’inci sınıflara yönelik 13-14 Ocak’ta düzenleyeceği bursluluk sınavı ile başarıyı ödüllendirecek. Bu sınavda kazanan herkes kazanacak. Sınava girecek olan öğrenciler, sınava katıldıkları için kurumdan yüzde 5 indirim fırsatına sahip olacak. Sınavda aldıkları başarı ortalamasına göre de bu indirim oranları ise yükseltilecek. Bu sınavla öğrenciler bilgilerini test etme fırsatı da bulmuş olacak.
Bu haber 2024-01-04 13:05:14 eklenmiş ve 311 kez görüntülenmiştir.

 

 

Bu sınavda herkes kazanacak

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

 

 

Bartın’da alanında uzman kadrosuyla öğrencileri geleceğe hazırlayan Sınav Kurs Bartın, düzenleyeceği bursluluk sınavı ile büyük bir fırsat sunacak. 5,6,7,8,9,10 ve 11’inci sınıflara yönelik 13-14 Ocak tarihlerinde düzenlenecek olan sınavlarda öğrenciler elde ettikleri dereceye göre indirim fırsatı yakalayacak.

 

Sınav Kurs tarafından ayrıca sınavlara katılan bütün öğrencilere yüzde 5 indirim fırsatı da sunulacak. Sınav Kurs Eğitim Koordinatörü Yasemin Çelik, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, öğrencilerin daha iyi ve kaliteli eğitim alabilmeleri için çıktıkları yolda, tüm imkanları öğrencilere ve velilere sunmaya devam ettiklerini kaydetti.

 

Eğitim kurumu olarak önceliklerinin daima gençleri geleceğe hazırlamak olduğunu kaydeden Çelik, dönem dönem hazırladıkları içeriklerle önemli fırsatları sunduklarını ifade etti. Gençlere güvendiklerini ve bilgilerinin karşılığını almalarını istediklerini aktaran Çelik, “Bu kapsamda 13-14 Ocak tarihlerinde öğrencilerimize yönelik bursluluk sınavı düzenleyeceğiz. Bu sınava katılan bütün gençlerimiz kazanacak. Öncelikle sınava girecek olan öğrencilerimiz, sadece sınava katıldıkları için bile kurumumuzdan yüzde 5 indirim fırsatına sahip olacak. Sınavda aldıkları başarı ortalamasına göre de bu indirim oranlarını yükselteceğiz. Velilerimizi ve öğrencilerimizi bu yüzden bu sınava mutlaka katılmalarını bekliyoruz. Bu sınavla öğrencilerimiz bilgilerini test etme fırsatı da bulacak. Bu yüzden sınavı gençlerimiz için oldukça önemsiyoruz” dedi.

 

“Önceliğimiz gençlerimiz”

 

Çelik, kuruma başvuran öğrencilerin ve velilerin memnuniyetlerini üst seviyede tutmaya da özen gösterdiklerini belirterek, “Amacımız ülkemizin yarınlarının daha donanımlı ve daha eğitimli olmalarını kolaylaştırmak” diye konuştu. Bartın’da eğitim ve başarı kalitesinin artması için kendilerini sürekli güncellediklerini de ifade eden Çelik, “Kurum olarak önceliğimiz daima gençlerimizin geleceğe daha iyi hazırlanmalarını sağlamak. Bunun yanında yaptığımız kampanyalarla da velilerimizin çocuklarını geleceğe daha iyi şekilde hazırlamaları için önlemlerimizi almaya devam ediyoruz” diye konuştu.

 

400’ü aşkın şube 33 yıllık deneyim

 

33 yıllık dershane geçmişi ve 400’ü aşkın şubesi ile ‘Sınavlara Hazırlığın 1 Numarası’ olan Sınav Eğitim Kurumları, Sınav Kurs Merkezleri ile Türkiye’nin her yerine eğitim kalitesini artırma yolunda güçlü bir yol kat etti. Kaliteden ödün verilmeyen Sınav Kurs Merkezlerinde, tüm sınav eğitim kurumları, uzman personeller tarafından hazırlanan aynı programı,  aynı konuları işleyip, öğrencileri geleceğe hazırlıyor. Eğitimde daha fazlasını isteyenler ve üniversite giriş sınavlarında hedefini yüksek tutanların adresi konumu olan Sınav Kurs Merkezlerinde, LGS, YKS, AYT, TYT’ye tam anlamı ile hazırlayacak nitelikte programlar uygulanıyor. Dersleri Sınav Yayınlarının uzman kadrosu tarafından hazırlanan derslerde, kuruma özel olarak geliştirilen online ve basılı eğitim materyalleri üzerinden işlem yapılıyor.

 

Öğrencilerle birebir uygulama

 

Sınav Kurs Merkezlerinde LGS ve YKS sınavlarına hazırlanan her öğrencinin bir rehber öğretmeni ve bir de mentör öğretmeni bulunuyor. Mentör öğretmenler öğrencinin dersine en fazla giren öğretmen olarak seçiliyor. Mentör öğretmenler bağlı oldukları öğrencinin devam devamsızlık durumlarını, ödev takibini, ofis katılımlarını, sınavlardan aldıkları puanlarını, ders içi durumlarını takip ederek belirli aralıklarla öğrenci velileri ile iletişime geçiyor ve öğrenci durumu hakkında bilgi veriyor. Sınav Kurs Merkezlerinde öğrencilere benzersiz bir ayrıcalık da sunuluyor.

 

Öğretmen ile bire bir gerçekleşen Sınırsız Soru Çözüm Ofislerinde öğrenciler matematikten fiziğe kadar istedikleri kadar soruyu öğretmenleri ile baş başa çözme imkanı buluyor. Sınav Kurs merkezlerindeki programa göre düzenlenen soru çözüm ofislerine, öğrenci velileri de öğrencilerinin katılım durumunu  takip edebiliyor ve öğretmenine hangi soruyu sorduğunu  Myexamy  Eğitim Portalı üzerinden görebiliyor.

ETİKETLER : Bartın Sınav Kurs bursluluk sınavı Bartın Sınav Kurs Merkezi
Diğer EĞİTİM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›