“Daha güzel bir Bartın'ı inşa edeceğiz”

CHP Bartın Belediye Başkan Adayı M. Rıza Yalçınkaya, gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında özel eğitim kurumları ile meslek odalarını ziyaret etti. Belediye Başkan Adayı Yalçınkaya ziyaretlerinde yaptığı açıklamada birlik ve beraberlik vurgusu yaparken, “Hep birlikte hareket ederek daha yaşanabilir, daha güzel bir Bartın'ı inşa edeceğiz" dedi.
Bu haber 2024-01-04 09:52:08 eklenmiş ve 222 kez görüntülenmiştir.

 

Yalçınkaya’dan “ortak akıl” vurgusu

 

Erkan Hızoğlu

 

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Bartın Belediye Başkan Adayı Muhammet Rıza Yalçınkaya, seçim çalışmaları kapsamında özel eğitim kurumları ve meslek odalarına ziyaretler gerçekleştirdi.

 

Kurum yöneticileri, öğretmenler ve meslek odaları başkanlarıyla bir araya gelen Yalçınkaya, ortak çalışma ve iş birliğinin önemine vurgu yaptı.

 

Özel eğitim kurumlarını ziyaret eden Yalçınkaya, kurum yöneticileri ve öğretmenlerle sohbet etti. Eğitim camiasının önemini vurgulayan Yalçınkaya, "Geleceğimizi yetiştiren öğretmenlerimizin her zaman yanındayız. Sizlerin fikirlerine, projelerine her zaman açığız. Hep birlikte hareket ederek daha yaşanabilir, daha güzel bir Bartın'ı inşa edeceğiz" dedi.

 

“Ortak akıl dahilinde çalışacağız”

 

Özel eğitim kurumlarının ziyaretinin ardından Yalçınkaya, meslek odalarına da ziyaretler gerçekleştirdi. Meslek odası başkanlarıyla bir araya gelen Yalçınkaya, fikir alışverişinde bulundu. İş birliğinin önemine dikkat çeken Yalçınkaya, "Meslek odalarımızla ortak gayemiz Bartın. Hepimiz, Bartın'a yakışan hizmetleri sunmak için ortak akıl dahilinde çalışacağız" ifadelerini kullandu.

ETİKETLER : Bartın Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Bartın Belediye Başkan Adayı Muhammet Rıza Yalçınkaya 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›