Çalışmaların 1. etabı tamamlandı!

Devlet Su İşleri 233.Şube Müdürlüğü tarafından Bartın Irmağı ve Yan Kolları Islah projesi kapsamında Yalı mevkiinde gerçekleştirilen çalışmaları Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz ve Parti Yöneticileri ile birlikte inceleyen Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, “DSİ’nin yapmış olduğu çalışmaların tamamlanmasının ardından bölgede üst yapı çalışmalarıyla kentimizi daha güzel bir hale getireceğiz” dedi.
Bu haber 2024-01-04 09:45:23 eklenmiş ve 159 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu,  Devlet Su İşleri 233.Şube Müdürlüğü tarafından Bartın Irmağı ve Yan Kolları Islah projesi kapsamında Yalı mevkiinde gerçekleştirilen çalışmaları Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz ve Parti Yöneticileri ile birlikte incelediler.

 

Devlet Su İşleri 233.Şube Müdürlüğü tarafından Bartın Irmağı ve Yan Kolları Islah projesi kapsamında çalışmaların 1. Etabı tamamlandı.

 

Bartın Belediyesi tarafından yapılan asfalt çalışmalarının ardından Kanlıırmak Caddesi ulaşıma açıldı.

 

Devlet Su İşleri 233.Şube Müdürlüğü tarafından Yalı bölgesinde çalışmalar devam ederken Bartın Belediyesine bağlı ekipler tarafından da bölgedeki park alanlarının ve yürüyüş yollarının sökümü yapılıyor.

 

Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz ve Parti Yöneticileri ile birlikte alanda incelemede bulunan Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 

Gerçekleştirmiş olduğu incelemenin ardından açıklama yapan Başkan Fırıncıoğlu, “Irmak Islah Projesinde Kanlıırmak Caddesi'nden başlayarak 4 ayı geride bıraktık. İlk etapta Kanlıırmak caddesinde geçici asfalt çalışmasıyla yolu trafiğe açtık. Şuan çalışmalar yalı bölgesinde devam ediyor. DSİ’nin yapmış olduğu çalışmaların tamamlanmasının ardından bölgede üst yapı çalışmalarıyla kentimizi daha güzel bir hale getireceğiz” ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Devlet Su İşleri 233.Şube Müdürlüğü Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›