5 gün boyunca açık kalan fuar, yoğun ilgi gördü!

Bu yıl 23.’sü düzenlenen ve 5 gün açık kalan “Bartın Belediyesi El Emeği Göz Nuru El Sanatları ve Yeni Yıl Hediyeleri Hediyelik Eşya Fuarı”, yoğun ilgi gördü. Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, katılımın yoğun olduğu fuarın ziyaretçi akınına uğradığını belirtirken “Fuarın vatandaşlarımız tarafından büyük ilgi görmesi bizleri oldukça memnun etti. Katılım sağlayan, emek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Bu haber 2024-01-03 09:33:13 eklenmiş ve 699 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Bartın Belediyesi, bir geleneği daha sürdürdü. Bu yıl 23.’sü düzenlenen El Emeği Göz Nuru El Sanatları ve Yeni Yıl Hediyeleri Hediyelik Eşya Fuarı Belediye Sosyal Tesisleri'nde 5 gün boyunca açık kaldı.

 

113 standın kurulduğu fuarda derneklerin, okul ve eğitim kuruluşlarının, ev hanımlarının ürettiği yöresel ürünler, ahşap aksesuarlar, ev tekstili, çiçek, gümüş aksesuarlar, ofis aksesuarları, oyuncak, saat, zücaciye, takı, yağlı boya tablolar, el yapımı sabunlar, mumlar, tablolar, tel kırma ve tel sarma el işleri, kıyafet ve yiyecekler satışa sunuldu.

 

“Emek veren herkese teşekkür ediyorum”

 

Fuara katılım sağlayan, düzenlenmesinde emek veren herkese teşekkür eden Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, “Ev hanımlarımızın ekonomilerine destek ve vatandaşlarımızın yeni yıl alışverişlerine katkı sunmak amacıyla bu sene 23. kez düzenlemiş olduğumuz El Emeği Göz Nuru El Sanatları ve Yeni Yıl Hediyeleri Hediyelik Eşya Fuarımız sona erdi. Bu seneki fuarımıza 113 başvuru oldu. Tüm başvurulara imkanlarımız ölçüsünde yer vermeye çalıştık. Fuarın vatandaşlarımız tarafından büyük ilgi görmesi bizleri oldukça memnun etti. Katılım sağlayan, emek veren herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›