“Çok daha güzel bir görünüme kavuşturduk”

Bartın Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Hendekyanı Caddesi’nde gerçekleştirilen teleduvar çalışmasının ardından Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından da aydınlatma çalışması yapıldı. Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, “Dekoratif aydınlatmalar caddemizin görselliğine renk kattı. Altyapısı ve üst yapısıyla sorunsuz hale getirdiğimiz caddemizi yapılan aydınlatma çalışmasıyla çok daha güzel bir görünüme kavuşturduk” dedi.
Bu haber 2024-01-03 09:18:04 eklenmiş ve 570 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Bartın Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Hendekyanı Caddesi’nde gerçekleştirilen teleduvar çalışmasının ardından Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından da aydınlatma çalışması yapıldı.

 

Çalışmalarla ilgili bilgi veren Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, “Hendekyanı Caddesi’nde gerçekleştirdiğimiz teleduvar çalışmasının ardından aydınlatma çalışması da yaptık. Dekoratif aydınlatmalar caddemizin görselliğine renk kattı. Altyapısı ve üstyapısıyla sorunsuz hale getirdiğimiz caddemizi yapılan aydınlatma çalışmasıyla çok daha güzel bir görünüme kavuşturduk. Görev Alan personelimize teşekkür ediyorum” diye konuştu. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu Hendekyanı Caddesi
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›