Vali Arslan, yılın son günü çeşitli ziyaretlerde bulundu

2024 yılına saatler kala bir dizi ziyaret gerçekleştiren Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, yeni yılın sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diledi.
Bu haber 2024-01-02 09:49:40 eklenmiş ve 259 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

 

Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, 2024 yılına saatler kala bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

 

Vali Arslan, MİKADER Çocuk Evleri Sitesini, 75. Yıl Huzurevi, Bartın Garnizon Komutanlığını, Bartın- İnkum yolu Boğaz mevki Jandarma Kontrol Noktasını, Kemer Şehit Serkan Talan Polis Merkezi Amirliğini, Bartın Devlet Hastanesi Acil Servisini, Bartın Belediyesi İtfaiye Müdürlüğünü, 112 Acil Çağrı Merkezi ve GAMER ve Bartın-Zonguldak karayolu Tuzcular mevkii Emniyet Kontrol Noktasını ziyaret etti.

 

Ziyaretleri kapsamında Vali Arslan, MİKADER Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğünde kalan çocukları ziyaret ederek yeni yıl sevinçlerini paylaştı.

 

Çocuklarla bir süre sohbet etmesinin ardından yeni yıllarını kutlayan Vali Arslan, devletin tüm imkanlarıyla milletin emaneti olan kıymetli yavruların yanında olduğunu ifade etti.

 

2023 yılının son saatlerinde 75. Yıl Huzurevini ziyaret etti

 

Vali Arslan, ardından 2023 yılının son saatlerinde 75. Yıl Huzurevinde kalan büyükleri ziyaret etti. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen keyifli sohbetin ardından ulu çınarların yeni yıllarını kutlayan Vali Arslan, 2024 yılının sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diledi.

 

Vali Arslan, er ve erbaşlarla akşam yemeğinde bir araya geldi

 

Gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında Bartın Garnizon Komutanlığında er ve erbaşlarla akşam yemeğinde bir araya gelen Vali Arslan, vatani görevlerini yapmakta olan askerlerle bir süre sohbet ederek Garnizon Komutanı Dz.Kd.Alb. Erkan Şahin'in nezdinde tüm personel ve askerlerin yeni yılını kutladı.

 

Vali Arslan, telsizden anons geçti

 

Yılbaşı gecesinde Bartın-İnkum yolu Boğaz mevkiinde bulunan jandarma yol kontrol noktasını ziyaret eden Vali Arslan, vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamak için mesai mefhumu gözetmeksizin çalışan ve görevlerini büyük bir fedakârlıkla yürüten jandarma personeli ile yol kontrol noktasında durdurulan sürücülerin yeni yıllarını tebrik ederek ardından telsizden anons geçerek tüm jandarma personelinin yeni yılını kutladı.

 

Vali Arslan, emniyet personelinin yeni yılını kutladı

 

Yılbaşı gecesinde bir diğer ziyaretini de Kemer Şehit Serkan Talan Polis Merkezi Amirliğine gerçekleştiren Vali Arslan, vatandaşların huzur ve güvenliği için 7/24 esasına göre özverili, gayretli ve fedakârca görev yapan emniyet personelinin yeni yılını kutlayarak personele çalışmalarında kolaylıklar diledi.

 

Bartın Devlet Hastanesi Acil Servisine ziyaret

 

Bartın Devlet Hastanesi Acil Servisini ziyaret eden Vali Arslan, görevi başındaki personelin yeni yılını kutlayarak çalışmalarında kolaylıklar diledi. Arslan, acil serviste tedavi gören vatandaşlara da geçmiş olsun dileklerinde bulunarak sağlıklı, mutlu ve huzurlu yıllar diledi.

 

Arslan, itfaiye personeline görevlerinde kolaylıklar diledi

 

Ziyaretleri kapsamında görev başında bulunan Bartın Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü personelini ziyaret eden Vali Arslan,  yangın ve doğal afetler başta olmak üzere birçok olaya fedakar ve gayretli bir şekilde müdahale eden itfaiye personelinin yeni yılını tebrik ederek sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir yıl geçirmeleri temennisinde bulunarak görevlerinde kolaylıklar diledi.

 

Vali Arslan,  merkezin karşıladığı çağrılar hakkında bilgi aldı

 

Yılbaşı gecesinin bir diğer ziyaretini 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü ve aynı binada hizmet veren Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezine gerçekleştiren Vali Arslan,  merkezin karşıladığı çağrılar hakkında bilgi alarak görevi başında bulunan personelin yeni yılını tebrik etti, çalışmalarında kolaylıklar diledi.

 

Arslan, tüm emniyet personelinin yeni yılını kutladı

 

Diğer bir ziyaretini  Bartın-Zonguldak karayolu Tuzcular mevkiinde bulunan emniyet yol kontrol noktasını gerçekleştiren Vali Arslan, Bartın’da huzur ve güvenliğin sağlanması için mesai mefhumu gözetmeksizin çalışan ve görevlerini büyük bir fedakârlıkla yürüten emniyet personeli ile yol kontrol noktasında  durdurulan sürücülerin yeni yıllarını tebrik ederek ardından telsizden anons geçerek tüm emniyet personelinin yeni yılını kutladı.

ETİKETLER : Bartın Bartın Valiliği Bartın Valisi Dr. Nurtaç Asrlan ziyaret
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›