TSO Başkanı Halil Balık:

Yeni yıl dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınlayan Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Halil Balık, 2024 yılının iyilik, bolluk ve bereket getirmesini temenni ederken yeni projeler üretmeye devam edeceklerinin altını çizdi. Gelişmeye yelken açmış bir şehir olan Bartın’da yeni yılda ticari faaliyetlerin artmasını ve daha çok yeni girişimcinin iş dünyasına adım atmasını dileyen TSO Başkanı Balık, “Bartın’ımızı sanayisiyle, ticaretiyle, turizmiyle, hizmetler sektörüyle her alanda daha istikrarlı ve ekonomik açıdan refah seviyesi yüksek günlere ulaşması hepimizin ortak amacıdır” derken üyelerinin ve Bartın halkının yeni yılını kutladı.
Bu haber 2023-12-30 17:14:09 eklenmiş ve 38 kez görüntülenmiştir.

 

“Yeni projeler üretmeye devam edeceğiz”

 

 

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Halil Balık, yeni yıl dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

 

 

2024 yılının öncelikle dünyada ve ülkemizde barışın sağlanmasını dileyen Başkan Balık, ilimizin ve Türkiye’mizin refah ve zenginlik seviyesini artırmak, herkese iş imkanı yaratabilmek için yeni yılda da yeni projeler üretmeye devam edeceklerini kaydetti.

 

 

TSO Başkanı Balık, üyelerinin ve Bartın halkının yeni yılını da kutlarken “Her yeni yıl güzel başlangıçlar için bir fırsattır, yeni umutları ve beklentileri beraberinde getirmektedir. 2023 yılını geride bırakırken içimizdeki büyük umutlar, beklentiler, coşku ve heyecan ile yeni bir yıla giriyoruz. Bizler ilimizin ve Türkiye’mizin refah ve zenginlik seviyesini artırmak, herkese iş imkanı yaratabilmek için çaba harcıyoruz. Temennimiz, gelişmeye yelken açmış bir şehir olan Bartın’da yeni yılda ticari faaliyetlerin artması, daha çok yeni girişimcinin iş dünyasına adım atması ve çalışmasıdır. Sürekli gelişimi misyon edinmiş Odamız, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ufkun ötesini görerek yeni projeler üretmeye devam edecektir. Bartın’ımızı sanayisiyle, ticaretiyle, turizmiyle, hizmetler sektörüyle her alanda daha istikrarlı ve ekonomik açıdan refah seviyesi yüksek günlere ulaşması hepimizin ortak amacıdır. Yeni yılda da huzura ve başarıya olan inancımızı tazeleyerek, beklentilerimize ulaşmak için toplumun tüm kesimleriyle el ele vererek, ilimizi hak ettiği noktaya taşımak için azimle çalışacağız. Bu duygu ve düşüncelerle; 2024 yılının öncelikle dünyada ve ülkemizde barışın sağlanmasını, iyilik, bolluk ve bereket getirmesini temenni eder, üyelerimizin ve vatandaşlarımızın yeni yılını kutlar, sağlık, mutluluk dileklerimle, sevgi ve saygılarımı sunarım” ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : TSO Halil Balık yeni yıl
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›