Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Özkan:

Bartın Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Barış Özkan, yeni yıl öncesi bir kutlama mesajı yayınlarken Bartın esnafının her zaman yanında olmaya devam edeceklerini belirterek “Sağlık, mutluluk ve başarı dolu bir yıl geçirmeniz dileğiyle, yeni yılınızı en içten şekilde kutlar, esnaf arkadaşlarıma ve ailelerine sevgi ve selamlarımı iletiyorum” dedi.
Bu haber 2023-12-30 17:12:27 eklenmiş ve 74 kez görüntülenmiştir.

 

“Bartın esnafının her zaman yanında olmaya devam edeceğiz”

 

 

Bartın Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Barış Özkan, yeni yıl öncesi bir kutlama mesajı yayınladı.

 

 

Yeni yılın getireceği fırsatları en iyi şekilde değerlendirerek, sektörleri daha da ileriye taşıyacak adımlar atmaya hazır olduklarını burgulayan Özkan, Bartın esnafının her zaman yanında olmaya devam edeceklerini söyledi.

 

 

Bartın Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Özkan, sağlık, mutluluk ve başarı dolu bir yıl temenni ederek mesajında; “Sevgili Bartınlı Esnaf ve Bayi arkadaşlarım, yeni bir yıla girmenin sevinci ve umudu içerisinde, siz değerli esnaf ve bayi arkadaşlarıma en içten dileklerimi iletiyorum. 2023 yılında birlikte elde ettiğimiz başarıları ve birlik ruhunu, 2024 yılında da daha da güçlendirerek sürdürme arzusu içindeyiz.

 

 

Geçtiğimiz yıl, Bartın Bakkallar ve Bayiler Odası olarak birçok zorluğa karşı birlikte durduk, dayanışma içinde çözümler ürettik. Sektörümüzdeki her bir esnafın gücünü ve katkısını takdirle karşıladık.

 

 

Yeni yılın getireceği fırsatları en iyi şekilde değerlendirerek, işlerimizi daha da büyütecek, sektörümüzü daha da ileri taşıyacak adımlar atmaya hazırız. Birlikte başarmanın gücüyle, Bartın esnafının her zaman yanında olmaya devam edeceğiz.

 

 

Sağlık, mutluluk ve başarı dolu bir yıl geçirmeniz dileğiyle, yeni yılınızı en içten şekilde kutlar, esnaf arkadaşlarıma ve ailelerine sevgi ve selamlarımı iletiyorum” ifadelerine yer verdi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Barış Özkan yeni yıl
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›