“Bartın için hep birlikte çalışmaya talibim”

Bartın’da AK Parti’nin yetiştirdiği genç ve başarılı siyasetçilerden biri olan Mücahit Demir, İl Genel Meclisi Aday Adaylığı başvurusunda bulunurken “Daha güzel bir Bartın için hep birlikte çalışmaya talibim” dedi.
Bu haber 2023-12-23 14:36:12 eklenmiş ve 443 kez görüntülenmiştir.

 

Demir, İl Genel Meclisi Aday Adaylığı için başvurdu

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

Bartın’da siyasetin en genç isimlerinin başında gelen geçmiş dönem AK Parti Bartın İl Gençlik Kolları Başkanı Mücahit Demir, 31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri için İl Genel Üyesi Aday Adaylığı başvurusu yaptı.

Gençlik Kolları Başkanlığı döneminde üyelik çalışmalarıyla partisine birincilik kazandıran genç siyasetçi Demir, coşkulu bir kalabalıkla AK Parti İl Binasına gelerek başvurusunu AK Parti Merkez İlçe Başkanı Muhammet Kızılayoğlu’na teslim etti.

“Bir yolculuk bizimkisi. Dönmek yok,durmak yok. Hangi kademede olursak olalım hedefe varmak için elimizden geleni yaptığımız bu yolda, davamızın bir neferi olarak gençliğimizin heyecanı ve enerjisi ile gönülden bağlı olduğumuz milletimize hizmet etmek için Bismillah” diyerek yola koyulan Demir, başvurusunda yaptığı açıklamada, daha güzel bir Bartın için hep birlikte çalışmaya talip olduğunu vurgulayarak “Bartın’ımızın geleceğine katkıda bulunmak ve şehrimizi daha güzel bir geleceğe taşımak için İl Genel Meclis Üyesi aday adayı oldum. Bu süreçte her zaman yanımda olan ve desteklerini esirgemeyen Bartınlı hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Bartın’ımızın sorunlarını yakından takip ediyor ve çözüm yolları arıyorum. Gençlik Kolları Başkanlığı görevim süresince Bartın’ımızın gençlerinin sorunlarına çözüm bulmak için çalıştım. İl Genel Meclis Üyesi seçilirsem, Bartın’ımızın tüm sorunlarına çözüm bulmak için var gücümle çalışacağım. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ liderliğinde durmak yok yola devam inşallah. Biz birlikte güçlüyüz” ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

ETİKETLER : Bartın AK Parti Mücahit Demir 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi İl Genel Meclisi aday adayı
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›