Bartın’ın kadın girişimcileri bu duyuru sizin için!

2022 yılında başlatılan ve bu yıl Cumhuriyetin 100. Kuruluş Yıl Dönümü dolayısıyla 2’ncisi yapılacak olan “Türkiye’nin Girişimci Kadın Gücü Yarışması” başvuruları devam ediyor. Başvurular, https://girisimcikadingucu.tobb.org.tr adresinden 3 Kasım 2023 tarihine kadar yapılabilecek.
Bu haber 2023-10-25 12:10:12 eklenmiş ve 97 kez görüntülenmiştir.

 

“Türkiye'nin Girişimci Kadın Gücü Yarışması” başvuruları devam ediyor

 

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

 

Ülkemizin en yaygın ve büyük kadın girişimcilik ağı olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Kadın Girişimciler Kurulu himayelerinde, Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı (TEPAV) işbirliğinde 2022 yılında "Türkiye'nin Girişimci Kadın Gücü Yarışması" başlatıldı.

 

 

TOBB Kadın Girişimciler Kurulumuz kadın girişimciliği konusunda farkındalık yaratmak, ülkemize daha fazla kadın girişimci kazandırmak, kadınların çalışma ortamlarını iyileştirerek, iş yaşamında daha etkin rol almalarını sağlamak için Bartın başta olmak üzere 81 ilde 7 bin üyesi ile çalışmalarını sürdürüyor.

 

 

Her yıl tekrarlanması planlanan "Türkiye'nin Girişimci Kadın Gücü Yarışması"nın, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılında ikincisi gerçekleştirilecek.

 

 

Yarışma ile nihai olarak, listeye giren girişimcilerin kendi bölgelerinde kanaat önderliği rolünü üstelenmesi, sahibi oldukları şirketlerin başarı hikayeleri ile potansiyel kadın girişimci adaylarına ilham kaynağı olması hedefleniyor.

 

 

Türkiye'nin Girişimci Kadın Gücü Yarışması, "Kadın İstihdamını En Çok Artıran Şirket" ve "Girişimci Kadın Gücü" olmak üzere iki ayrı kategoriden oluşuyor.

 

 

Girişimci Kadın Gücü kategorisine sadece girişimci kadınlar başvurabilecek olup "En Hızlı Büyüyen Kadın Girişimci", "En Çevre Dostu Kadın Girişimci", "En Çok Dijitalleşen Kadın Girişimci", "İhracatını En Çok Artıran Kadın Girişimci" kriterlerinde ödüllerini alacak. "Kadın İstihdamını En Çok Artıran Şirket" kategorisine ise tüm şirketler müracaat edebilecek.

 

 

Başvurular, https://girisimcikadingucu.tobb.org.tr/ linkinden 3 Kasım 2023 tarihine kadar yapılacak.

 

 

19 Kasım 2023 Dünya Kadın Girişimciler Günü'nde Birlik Başkanımız M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve TOBB KGK Başkanı Nurten Öztürk'ün katılımları ile listeye girmeye hak kazanan şirketler ödüllerini alacak.

 

 

ETİKETLER : Kadın Girişimciler Kurulu
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›