Koruyucu aile ziyaret edildi

Kurucaşile Kaymakamı Şeyma Polat Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mahmut Şahin ile birlikte koruyucu ailelerden biri olan Güler ailesini ziyaret etti.
Bu haber 2019-08-02 09:15:15 eklenmiş ve 221 kez görüntülenmiştir.

 

 

Kurucaşile Kaymakamı Şeyma Polat, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mahmut Şahin, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Hilal Yıldırım ile birlikte Kapısuyu Köyünde ikamet eden koruyucu aile İsmail Güler ve ailesini ziyaret etti.

Ziyaret sonrasında değerlendirmede bulunan Kaymakam Polat, “Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı çatısı altında, geleceğimiz olan çocuklarımızın aile ortamında, sağlıklı bireyler olarak yetişmelerini sağlamak adına Koruyucu Aile çalışmaları çok önemlidir.Bu kapsamda Cumhurbaşkanımızın eşleri Sayın Emine Erdoğan Hanımefendinin himayelerinde Gönül Elçileri Projesi yürütülmektedir. Hızla değişen ve gelişen dünyada yaşamaktayız, bu sebeple en önemli hedeflerimizden biri kimsesiz ve korunmaya muhtaç çocukları, geleceğin donanımlı bireyleri olarak yetiştirmek, özgüven sahibi,sosyal kültürel yönden kendini tamamlamış, hem etrafı ile, hem de kendisiyle barışık mutlu bireyler olarak geleceğe hazırlamak hepimizin görevidir. Bu sebeple İsmail Güler ve ailesine teşekkür ediyor, mutluluklar diliyorum.” dedi .

 

ETİKETLER : Bartın Kurucaşile Kaymakamı Şeyma Polat Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mahmut Şahin koruyucu aile
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›